First Doodle

Assalamualaikum wbt..


Cuti sem ni tak tau nak buat apa, tetiba ja asa nak buat doodle sendiri, huhu , buruk larh plak.. Jeless tengok orang lain boleh buat comel2, so try la buat sendiri...

Aku rujuk blog   http://alieff.com  , terima kasih sebab tutorial dia membantu aku....


Try punyalah try, ni larh hasilnya... 


hehe,, tutup mulut semuaaa, jangan gelak...tau la buruk pown..huhu,
kening dia pelikkk... hehe,,


btw, ni first doodle.....


p/s:   sila komen,  komen korang dapat bantu aku buat doodle lebih bagus dari ni....


8 comments:

  1. salam kak cute nya doodle nie. perfct dah cuma tada bulu mata ja hihihi. jiha mlawak ja tau. nk try buad stu jgk lha ;)

    ReplyDelete
  2. Wasalam,tak pa la,komen ja, hehe.. nanti akan diupgrade boh bulu mata,, hehe, buat jangan tak buat... nanti kak nak tengok,, :) mesti cute mcm tuan dia..

    ReplyDelete
  3. comel doodle awak sayang :) hehe. part kening tu mcm ade tak kena. tapi tak tahu :)


    nice try :) takpernah buat.

    ReplyDelete
  4. wah! thanks sudi follow tutor alieff. good try. untuk permulaan, perhalusi skill sedia ada utk dapatkan bentuk doodle awak sendiri. dah cantik dah ni. lepas ni boleh apply tone warna pulak. :)

    ReplyDelete
  5. Seri Ayu

    tengss, tu la, terlebih tebal sikit.. huhu, nanti awk boleh cuba :)

    ReplyDelete
  6. Alieff

    welcome.. ya InsyaAllah , sya akan ada bntuk doodle sendiri.. tengss datang sini n bagi sesuatu yg baru pasal tone warna plak.. :)

    ReplyDelete
  7. Cantiknya doodle.. Skill boleh dimantapkan.. Kalau suruh Kak Nur yang lukis memang takkan jadi.. hehe..
    ~Salam singgah dari blog Alieff..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq! hehe.. nanti kalau try lama2 boleyh la tu...
      btw tengs singgah.. :)

      Delete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-