Doodle Face!



Assalamualaikum wbt ....


Hyep all.... jumpa lagii, jangan buat muka macam tuuu, aku nampakkk... hihi,,, dah bosan dah ka baca entry aku :(

Apa aku mengarut ni,okayh lupakan yang tu.. aku nak ceriakan pengunjung setia blog aku ni dengan doodle face hasil kerja keras aku sendiri... cewahhh macam la beban sangat kan? hehe.. beban oo, aku bukan otai2 yang pandai buat tu, 2-3 minit dah siap.. aku ni ambik masa 5-6 minit jugak la.. lama x? hihi

tengok la hasil kerja Busyra Takiyudin (BT) yang tak seberapa ni...


Doodle Face yang pertama aku siapkan
Doodle Face 2
Doodle Face 3
Doodle Face 4
Doodle Face 5


So, apa pendapat korang? aku terima seadanya.... hihi, buat sedihh ..
korang pown boleh cuba :)

if korang suka doodle ni dan nak masukkan dalam blog korang pown boleh.. dialu-alukan.. hehe(promote plak)
gurau je la.....


Aku tinggalkan korang dengan 2 mutiara kata.... renungkan

Jangan berputus-asa kerana biasanya anak kunci terakhirlah yang dapat membuka kunci.


Manusia yang berjaya akan memperolehi keuntungan daripada kesilapannya, dan mencuba lagi dengan cara yang lain.

Ada kena mengena dengan buat doodle kott.. jangan putus asa jika tak menjadi.. cuba dan cuba lagi...



p/s: komen jika suka .. komen korang dapat bantu aku buat doodle dengan lebih baik lagi lepas ni, InsyaAllah


29 comments:

  1. ala tomey2 doodle dy tu,,bt pakai ape ni?

    ReplyDelete
  2. tengss.. buat pakai photoshop dear :)

    ReplyDelete
  3. pandainya buat. saya tak dak bakat, tangan keras semacam ja. hahaha

    ReplyDelete
  4. hehe,, ala biasa ja ni... sy dulu pown x reti buat, tp try jgak sbab minat .. :D awk pown bolehh

    ReplyDelete
  5. wehuu pendoodle, smoga mjadi pendoodle sejati kahkah..

    ReplyDelete
  6. sis

    hehe,, x dak maknanya sis, lukis pown ntah pa2.. tak dak talent.. :D

    ReplyDelete
  7. comel sangat.. pandai you buat.. buatkan i satu.. hehehe.. pernah try buat tp xjadi...

    ReplyDelete
  8. kerana minat,
    apa pun boleh jadi dengan usaha yang gigih.

    ReplyDelete
  9. Maisarah

    tengss :) boleh ja kalau awk nak.. hehe, lama2 try mesti jadi punya... :D

    ReplyDelete
  10. Feza


    ya betul.. kalau tak minat tak leh buat apa la kan.. tp kalau minat semuanya boleh :D

    ReplyDelete
  11. Comeyy tull doodle tuu .. Buat gna apa yerk ?? Tringin nk bwt gak .. Keh3x..

    ReplyDelete
  12. Aina Sofea

    thanks dik... buat guna photoshop jaa.. try la buat... mesti comel jgak :D

    ReplyDelete
  13. comel sangat sayang ! akak dh pnah try buat, tp x reti la. x jadi pon. x nampak muka doodle. akak tgk dh mcm rupa dodol jer. Ngee >.<

    buatkan utk akak satu boley? Hee ^____*

    ReplyDelete
  14. tengss akak :D hehe jngan la ckap mcm dodol.. lama2 nanti mesti jadi, try bnyak kali. :)
    boleh ja kak.. nak? nanti busyra anjur segmen nak doodle .. join la :)

    ReplyDelete
  15. buat satu utk saya buleyh??? huhu tulis nama wanie kat doodle tuu..huhu :)

    ReplyDelete
  16. hehe, InsyaAllah ada masa sy buat.. tp x comel pown doodle2 tu :)

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-