Freebies: Header Muslimah Awesome



Assalamualaikum wbt....

Hari ni baru lega dari demam, huh kebah semua badan, alhamdulillah...  So, hati aku tergerak nak buat header untuk newbie2 or bagi yang nak tukar angin letak header baru... free ja

first time buat header untuk korang, header hasil tangan sendiri.... hope korang suka, (saja gedik2) hehe,,,   just suka2 ja...





















Header ni dah  di transparent kan  (tak payah nak risau lagi --- 750 x 300)
Sori tak secantik header yang korang buat ...

Doodle2 ni diambil dari blog Apit (doodle apit semua comel2)
Cara nak ambil ,, Drag gambar korang nak ke new tab . .senang sikit


suka?  ambik larh, memang untuk korang pown
Kalau dah ambik, jangan lupa komen :)

p/s: SUKA AMBIL, X SUKA DIAM    :D



6 comments:

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-