Friday, June 01, 2012

Free Header_ Tema Epal !

Assalamualaikum wbt....


edit punya edit terhasil lah header niyh..... ya la kan, cuti sem ni tak tau nak buat apa, edit gambar ja~~, cuti pown dah tak lama dah... lebih kurang seminggu ja lagi!  huhu, tak mo balik u.... haha, ok la, aku bebel panjang2 pown bukan korang baca! :D


Tengok ja laaaaa.....

















okay tak??  huhu

nak? ambik la, kalau berkenan di hati,.... jadikan sebagai header korang!... kalau nak ambik klik bagi new tab dulu ya, tu baru size sebenar.......aku sengaja tukar tajuk lain2, biar tak sama.. tp design yang sama la... tak larat la buat design lain2.. hehe


header ni dah di transparents kan!
750 x 300 (tapi korang boleh ejas ikut kesesuaian blog!)

Doodle yang comey lotee tu aku ambik dari BungaHatiMama :)



p/s: terimalah header dari ku, aku persembahkan untukmu.. haha (bermadah sat~) ada ka orang nak header buruk ni~ 



SUKA KOMEN TAK SUKA DIAM




Share

Related Post

Free Header_ Tema Epal !
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Keep in touch! Subscribe with your email to get the updates to your email inbox.

56 Readers ♥

Tulis Readers ♥
avatar
June 1, 2012 at 8:52 PM

wahhhh ~ comelnya ! satu hari nanti ama ambik , boleh ??? heee ~

Reply
avatar
June 1, 2012 at 8:56 PM

tengss! ambik la dear,..tp bagi tau la nanti nak tengok sesuai tak ngan blog ama.. :)

Reply
avatar
June 1, 2012 at 9:57 PM

seyes header yg c0mey..g0od j0b dear!!~

Reply
avatar
June 1, 2012 at 10:29 PM

comel la header tue..amik satu boleh ?>>

Reply
avatar
June 1, 2012 at 11:37 PM

comelnyeeeeeee. pandai buat header ehhh. ;)

Reply
avatar
June 2, 2012 at 12:01 AM

comel nye.. tapi tak brape sesuai dengan tema blog sarah.. ingat nak tukar je header skarang nie tapi blom jumpe lagi headernye.. rajin tak nak buatkan untuk sarah?

hehehe...n_n

Reply
avatar
June 2, 2012 at 12:54 AM

tengss... hehe boleh la sikit2, tp tak pro lgi.. :D

Reply
avatar
June 2, 2012 at 12:56 AM

tengs! ya ka? tak pe, nanti maisarah try buat bagi sama tema k.. hehe, boleh ja, tp takut tak cantik ja la.. huhu :)

Reply
avatar
NAL
June 2, 2012 at 1:00 AM

kreatif sgt. semuanya comel.

Reply
avatar
June 2, 2012 at 8:32 AM

cantik la....rajin sungguh busyra ni...hihi

Reply
avatar
June 2, 2012 at 11:07 AM

tq! hehe, x rajin pown... buat ni besa2 ja.. :D

Reply
avatar
June 2, 2012 at 3:21 PM

awk buat header tuk kite klu rajen.. :D siyes x pandai buat sume ni...

Reply
avatar
June 2, 2012 at 3:29 PM

comel...mcm mama arina jgk lah ni,panadai wat header :)

Reply
avatar
June 2, 2012 at 3:52 PM

hehe,, boleh ja tp takut tak lawa ... :)

Reply
avatar
June 2, 2012 at 3:52 PM

tengss... hehe, mama lagi pro, .. :)

Reply
avatar
June 2, 2012 at 4:27 PM

yeke.. kte tgk cntik je, kalau sesuai ngan blog sy yg ni nak je ambek, tp x bpe sesuai.. klu nak wt bgtaw ea.. tq :D

Reply
avatar
June 2, 2012 at 4:50 PM

tq!... awk join la GA yg sy sponser kan, mybe dapat header dari sy :)

Reply
avatar
June 2, 2012 at 6:15 PM

Comelnya.He. Cantik header. :)

Reply
avatar
June 2, 2012 at 11:38 PM

kalaulah geti buat doodle,, macam macam dah ku hasilkan,, haha.. XD

Reply
avatar
June 3, 2012 at 9:47 AM

Cute Header ~!! Doodle tu buad sendiri ke ?? :)

Reply
avatar
June 3, 2012 at 11:58 AM

cutenyaaa..

Tahniah dear.. tersenarai dlm list ahli GSF baru..

Selamat datang yea..(^_^)

Reply
avatar
June 3, 2012 at 1:23 PM

cantinye semua header....
bertambah comek dgn adanya doodle mama arina tu... :)

Reply
avatar
June 3, 2012 at 3:28 PM

try la dulu.. lama2 geti la~ lebih dari ni awk boleh hasilkan.. :D

Reply
avatar
June 3, 2012 at 3:32 PM

tengs! tak.. doodle tu dari blog mama... :)

Reply
avatar
June 3, 2012 at 3:33 PM

tengs!

wc! yeah! happy sangat coz tersenarai.. :)

Reply
avatar
June 3, 2012 at 3:34 PM

tq! tu la, kecomelan doodle mama tu bagi seri lagi pada header tu :)

Reply
avatar
June 3, 2012 at 3:35 PM

mmg kreatif laaaaa...santek!

Reply
avatar
June 3, 2012 at 4:34 PM

wah, comelnya herader... sgt kreatif. mcm mama arina;)

Reply
avatar
June 3, 2012 at 5:07 PM

ghee, tq!.. but mama lagi pro.. :)

Reply
avatar
June 3, 2012 at 5:24 PM

creative! Welcome to GSF!

Reply
avatar
June 3, 2012 at 5:29 PM

dear..
salam pkenalan drp GSF

Reply
avatar
June 3, 2012 at 8:50 PM

wah...kreatifla busyra ni..hehe~

comel-comel~~ :)

Reply
avatar
June 4, 2012 at 8:52 AM

wah.. cantik... akak suka rainbow

Reply
avatar
June 4, 2012 at 11:12 AM

tq kak! hehe, sama, sy pown suka! :)

Reply
avatar
June 4, 2012 at 12:47 PM

cantik2 semua..hehe..ayu follow sini dear ;-)..sory lmbt terjah ;-)

Reply
avatar
June 4, 2012 at 2:27 PM

tq ayu! tengs jugak dah follow sini.. so k :)

Reply
avatar
June 4, 2012 at 8:06 PM

waa.. cantiknya header tu.. kreatif busyra ni ye <3

Reply
avatar
June 4, 2012 at 8:29 PM

tq wawa! tak kreatif mana pown :)

Reply
avatar
June 18, 2012 at 4:10 PM

Cute sgt. Pas ni bleh kerjasama ngan Mama Arina wat doodle ngan header...Mesti meletop...

Reply
avatar
June 18, 2012 at 7:00 PM

tengs! hehe, tu pown kalau ada kesempatan, doodle mama lagi meletop.. :D

Reply