Free Header_ Tema Epal !

Assalamualaikum wbt....


edit punya edit terhasil lah header niyh..... ya la kan, cuti sem ni tak tau nak buat apa, edit gambar ja~~, cuti pown dah tak lama dah... lebih kurang seminggu ja lagi!  huhu, tak mo balik u.... haha, ok la, aku bebel panjang2 pown bukan korang baca! :D


Tengok ja laaaaa.....

















okay tak??  huhu

nak? ambik la, kalau berkenan di hati,.... jadikan sebagai header korang!... kalau nak ambik klik bagi new tab dulu ya, tu baru size sebenar.......aku sengaja tukar tajuk lain2, biar tak sama.. tp design yang sama la... tak larat la buat design lain2.. hehe


header ni dah di transparents kan!
750 x 300 (tapi korang boleh ejas ikut kesesuaian blog!)

Doodle yang comey lotee tu aku ambik dari BungaHatiMama :)



p/s: terimalah header dari ku, aku persembahkan untukmu.. haha (bermadah sat~) ada ka orang nak header buruk ni~ 



SUKA KOMEN TAK SUKA DIAM




56 comments:

  1. wahhhh ~ comelnya ! satu hari nanti ama ambik , boleh ??? heee ~

    ReplyDelete
  2. tengss! ambik la dear,..tp bagi tau la nanti nak tengok sesuai tak ngan blog ama.. :)

    ReplyDelete
  3. seyes header yg c0mey..g0od j0b dear!!~

    ReplyDelete
  4. comel la header tue..amik satu boleh ?>>

    ReplyDelete
  5. comelnyeeeeeee. pandai buat header ehhh. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengss... hehe boleh la sikit2, tp tak pro lgi.. :D

      Delete
  6. comel nye.. tapi tak brape sesuai dengan tema blog sarah.. ingat nak tukar je header skarang nie tapi blom jumpe lagi headernye.. rajin tak nak buatkan untuk sarah?

    hehehe...n_n

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengs! ya ka? tak pe, nanti maisarah try buat bagi sama tema k.. hehe, boleh ja, tp takut tak cantik ja la.. huhu :)

      Delete
  7. kreatif sgt. semuanya comel.

    ReplyDelete
  8. cantik la....rajin sungguh busyra ni...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq! hehe, x rajin pown... buat ni besa2 ja.. :D

      Delete
  9. awk buat header tuk kite klu rajen.. :D siyes x pandai buat sume ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe,, boleh ja tp takut tak lawa ... :)

      Delete
    2. yeke.. kte tgk cntik je, kalau sesuai ngan blog sy yg ni nak je ambek, tp x bpe sesuai.. klu nak wt bgtaw ea.. tq :D

      Delete
    3. tq!... awk join la GA yg sy sponser kan, mybe dapat header dari sy :)

      Delete
  10. comel...mcm mama arina jgk lah ni,panadai wat header :)

    ReplyDelete
  11. Comelnya.He. Cantik header. :)

    ReplyDelete
  12. kalaulah geti buat doodle,, macam macam dah ku hasilkan,, haha.. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la dulu.. lama2 geti la~ lebih dari ni awk boleh hasilkan.. :D

      Delete
  13. Cute Header ~!! Doodle tu buad sendiri ke ?? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengs! tak.. doodle tu dari blog mama... :)

      Delete
  14. cutenyaaa..

    Tahniah dear.. tersenarai dlm list ahli GSF baru..

    Selamat datang yea..(^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengs!

      wc! yeah! happy sangat coz tersenarai.. :)

      Delete
  15. cantinye semua header....
    bertambah comek dgn adanya doodle mama arina tu... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq! tu la, kecomelan doodle mama tu bagi seri lagi pada header tu :)

      Delete
  16. mmg kreatif laaaaa...santek!

    ReplyDelete
  17. wah, comelnya herader... sgt kreatif. mcm mama arina;)

    ReplyDelete
  18. dear..
    salam pkenalan drp GSF

    ReplyDelete
  19. wah...kreatifla busyra ni..hehe~

    comel-comel~~ :)

    ReplyDelete
  20. wah.. cantik... akak suka rainbow

    ReplyDelete
  21. cantik2 semua..hehe..ayu follow sini dear ;-)..sory lmbt terjah ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ayu! tengs jugak dah follow sini.. so k :)

      Delete
  22. waa.. cantiknya header tu.. kreatif busyra ni ye <3

    ReplyDelete
  23. Cute sgt. Pas ni bleh kerjasama ngan Mama Arina wat doodle ngan header...Mesti meletop...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengs! hehe, tu pown kalau ada kesempatan, doodle mama lagi meletop.. :D

      Delete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-