Free Header_ Tema Epal !

Assalamualaikum wbt....


edit punya edit terhasil lah header niyh..... ya la kan, cuti sem ni tak tau nak buat apa, edit gambar ja~~, cuti pown dah tak lama dah... lebih kurang seminggu ja lagi!  huhu, tak mo balik u.... haha, ok la, aku bebel panjang2 pown bukan korang baca! :D


Tengok ja laaaaa.....

















okay tak??  huhu

nak? ambik la, kalau berkenan di hati,.... jadikan sebagai header korang!... kalau nak ambik klik bagi new tab dulu ya, tu baru size sebenar.......aku sengaja tukar tajuk lain2, biar tak sama.. tp design yang sama la... tak larat la buat design lain2.. hehe


header ni dah di transparents kan!
750 x 300 (tapi korang boleh ejas ikut kesesuaian blog!)

Doodle yang comey lotee tu aku ambik dari BungaHatiMama :)



p/s: terimalah header dari ku, aku persembahkan untukmu.. haha (bermadah sat~) ada ka orang nak header buruk ni~ 



SUKA KOMEN TAK SUKA DIAM




Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-