ISTIMEWA AIDILADHA


Bismillah..

15 Oktober 2013. Alhamdulillah dapat sambut raya AidilAdha. diberi kesempatan olehNYA. Actually tak tau nak story mory apa. blank!. raya ni buat open house. kawan2 tak ramai, yang ramainya saudara mara, sepupu sepapat, nenek moyang. :D oke lets! biar gambar yang bercerita.



bila dah rasa baru tau sedap ke idok. 




my sista! n satu2nya adik yang aku punya.



kawan skolah. sangat peramah, terlebih ramah :D



dua2 sibok dengan phone, al maklum orang femes. 



perbincangan dato dato bandar.  pengerusi ja belom ada. :D





akhirnya makan jugak budak berdua ni. puas aku pujuk. budak2 lagi memang macam tu.. haha. yang ada kat mulut tu kenyang kenyang. macam2 kerenah. 




tak banyak menaip , just letak2 gambar saja. sebabnya kepala ni masing pening2 makan banyak sangat daging.  pada teha, maru, om.. :D nama femes! tq sebab datang rumah aku. tq, tq again. ada masa kita jumpa lagi. biasalah kan cuti masing2 tak sama. oke. babbaii..

ASSALAMUALAIKUM

de n. publish!

7 comments:

  1. wahh .. ada mkn2 jgk erk. yana raya haji nie tak meriah sgt. tapi yg meriahnya dlm peti ais penuh daging ler... hehehh

    ReplyDelete
  2. Dapat gakjumpa kawan2 skolah kan? Akak gak la tak dapat nak jumpa.. Susah dah skang ni nk jumpa & lepak2 ngan geng skolah lama.. Masing2 dah kahwin & dah ada komitment masing2.. Huhu.. Btw, salam aidil adha Busyra! ^_^
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  3. seronok kan kalau raya,dapat makan best dan dapat jumpe kengkawan :)

    ReplyDelete
  4. nampak meriah :) semua orang balik kampung ke?

    ReplyDelete
  5. soto ye tu.. :)

    sedapnya.. :)

    meriah nur tgk... :)

    ReplyDelete
  6. meriah jugak ye aidiladha busyra... ;)

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-