Last semester's result - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Saturday, May 10, 2014

Last semester's result

Bismillah..

syukur alhamdulillah sebab akhirnya tamat juga diploma. I'm free buat masa sekarang. yeay! terima kasih Allah. 3 tahun aku kat negeri orang. even tak jauh sangat tapi tetap bukan negeri sendiri, rasa lain tetap ada. rasa tak selesa. alhamdulillah, aku berjaya juga harungi semua tu. 3 tahun bukan masa yang singkat tau! orang memang selalu cakap "eh sat ja noh mengaji, tengok2 dah habes". mungkin mereka rasa sekejap.

result keluar semalam 9.5.2014 . jantung ni Tuhan ja tau. pecut 100 meter! tapi dalam takut pun still kena ngadap jugak email. blood pressure semakin menurun lepas tengok semuanya lulus. alhamdulillah. and cgpa untuk whole semester masih 3 pointer.


muka agak lain di situ. sebab itu semester 1. awal dulu masuk 2011. masih kebudak-budakan. -_-

convocation lambat lagi. hujung tahun ni maybe. perjuangan hidup belum berakhir. InshaAllah, nak sambung degree and still Town and Regional Planning. mudah-mudahan dapat. rezeki ada dimana-mana. Allah dah aturkan yang terbaik. 

ok. itu saja. Assalamualaikum.
publish!

4 comments:

  1. salam admin blog, jemput baca artikel baru saya

    Wajah Sebenar Ibu Lana Nordin didedahkan Sempena Hari ibu 2014
    -> http://syokbah.com/wajah-sebenar-ibu-lana-nordin/

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah :) Tahniah dik

    ReplyDelete
  3. congrats dah habis dip..kalau ade rezeki sambung,sambung je..alahai terkenang kad ini.UiTM dihatiku :)

    ReplyDelete

Copyright © 2010 Busyra Takiyudin All Right Reserved