Last semester's result

Bismillah..

syukur alhamdulillah sebab akhirnya tamat juga diploma. I'm free buat masa sekarang. yeay! terima kasih Allah. 3 tahun aku kat negeri orang. even tak jauh sangat tapi tetap bukan negeri sendiri, rasa lain tetap ada. rasa tak selesa. alhamdulillah, aku berjaya juga harungi semua tu. 3 tahun bukan masa yang singkat tau! orang memang selalu cakap "eh sat ja noh mengaji, tengok2 dah habes". mungkin mereka rasa sekejap.

result keluar semalam 9.5.2014 . jantung ni Tuhan ja tau. pecut 100 meter! tapi dalam takut pun still kena ngadap jugak email. blood pressure semakin menurun lepas tengok semuanya lulus. alhamdulillah. and cgpa untuk whole semester masih 3 pointer.


muka agak lain di situ. sebab itu semester 1. awal dulu masuk 2011. masih kebudak-budakan. -_-

convocation lambat lagi. hujung tahun ni maybe. perjuangan hidup belum berakhir. InshaAllah, nak sambung degree and still Town and Regional Planning. mudah-mudahan dapat. rezeki ada dimana-mana. Allah dah aturkan yang terbaik. 

ok. itu saja. Assalamualaikum.
publish!

4 comments:

  1. salam admin blog, jemput baca artikel baru saya

    Wajah Sebenar Ibu Lana Nordin didedahkan Sempena Hari ibu 2014
    -> http://syokbah.com/wajah-sebenar-ibu-lana-nordin/

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah :) Tahniah dik

    ReplyDelete
  3. congrats dah habis dip..kalau ade rezeki sambung,sambung je..alahai terkenang kad ini.UiTM dihatiku :)

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-