Main Cuba II - Kepah Masak Pedas #1

Assalamualaikum..

Hi,

dah berapa bulan aku kat rumah lepas habes diploma ni. kawan kawan ada yang dah mula kerja, ada jugak macam aku ni mengganggur kat rumah. sebab utama malas nak cari kerja sebab tak ada transport nak naik nanti. susah. so, berehat ja la kot kat rumah, waiting for degree. ada rezeki, Allah bagi. dapat la. InshaAllah. 

okay, hari ni decide nak masak kepah!  sambal pedas2 ni. kepah masak pedas. resepi cipta sendiri. main campak2, siap! haha. ntah apa rasanya pun tak tau la..




itu saja. selamat menjamu selera. :d babaii....

Assalamualaikum..

No comments:

Post a Comment

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-