Thursday, June 19, 2014

Main Cuba II - Kepah Masak Pedas #1

Assalamualaikum..

Hi,

dah berapa bulan aku kat rumah lepas habes diploma ni. kawan kawan ada yang dah mula kerja, ada jugak macam aku ni mengganggur kat rumah. sebab utama malas nak cari kerja sebab tak ada transport nak naik nanti. susah. so, berehat ja la kot kat rumah, waiting for degree. ada rezeki, Allah bagi. dapat la. InshaAllah. 

okay, hari ni decide nak masak kepah!  sambal pedas2 ni. kepah masak pedas. resepi cipta sendiri. main campak2, siap! haha. ntah apa rasanya pun tak tau la..
itu saja. selamat menjamu selera. :d babaii....

Assalamualaikum..

No comments:

Post a Comment

Disclaimer

"Ini adalah blog peribadi. Semua kandungan yang disediakan di blog busyratakiyudin ini adalah untuk tujuan maklumat sahaja. Sebarang pendapat yang ditulis di sini adalah dari pemilik blog sendiri dan tidak melibatkan mana-mana pihak lain kecuali jika ada nama pemilik lain yang di nyatakan.

Sebarang print screen atau copy paste terhadap blog ini adalah dilarang kecuali dengan keizinan pemilik blog. Pemilik blog akan mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian diambil oleh pihak lain dengan sewenangnya. Terima Kasih.."