UNTUK KALI PERTAMA (KONVO UITM KE 81)

Hi,

Alhamdulillah, 4 Dis 2014 officially graduated! terima kasih Allah. berita gembira ni bukan saja untuk aku tapi untuk dua cinta hatiku n keluarga yang selalu ada di belakang bagi sokongan yang tak pernah putus2.

sejam sebelum konvo, family datang ambil aku kat rumah sewa then pergi makan and beli bunga! tengoklah aku mengajar budak kecik main phone. khusyuk dia tengok apa yang aku tunjuk . hehe



sebab lama sangat tunggu orang tu buat bunga, dia pun dapat gift kitty ni. kesian budak ni, penat menunggu, sampai dah cemuih!


semua student berkumpul di dewan untuk persiapan nak masuk dewan besar. macam biasa, budak sekarang memang suka bergambar tak kira dimana. haha



dapat juga bergambar dengan pelajar anugerah naib canselor. satu2nya student town planning dapat anc. nampak tak betapa susahnya kos aku ni -_- 


selesai sidang konvo, terus keluar cari ayah. kol ayah tak dapat2. pusing2 belakang. nampak Prof Madya Mohd Noor. "awak tak nak bergambar dengan sy?" huishh, sapa tak nak bergambar dengan pm. mestilah nak. tapi maaf pm, time bergambar tak sempat nak letak phone, sebab time tu ayah dok pot pet pot pet do habaq dia kat mana. senyum ja la. hehe. (gambar dalam dewan tak da, sebab tak bawa phone masuk dewan)


bergambar sebelum family balik ke kedah. kakak sulung aku yang banyak membantu. dia dengan suami yang bawak mak n ayah datang sini. kalau tak, tak da la. kaki ayah pun sakit tak boleh nak bawak jauh2. angah n adik tak datang. 


tak dan nak cium dekat2, kak dah snap! mak peluh ka macam mana pun, tetap wangi.


dah sampai depan homestay! :( family dah nak balik. mak ayah, alang hadiahkan segulung diploma dulu buat masa ni, rasa bahagia tengok mak ayah senyum gembira. InshaAllah, next konvo untuk degree nanti. 


ALHAMDULILLAH. perjalanan masih belum selesai. gembira disini, InshaAllah gembira juga di pengakhirnya. masa untuk teruskan perjuang untuk degree. doakan aku. :)

Assalamualaikum... tq for reading. 


4 comments:

  1. wahhh tahniah dah convo... awak kampus mane dik? town planning best best! hehe salam singgah n tambah kenalan,,, :)

    ReplyDelete
  2. tahniah.. insyallah tunggu entry konvo degree plak. 2 tahun ja kan

    dah masuk hari ke 9 tahun baru.
    selamat tahun baru 2015 :D

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-