MINGGU KENDURI KAWEN

Hai

Minggu Kenduri Kawen | memang sekarang ni time kenduri kawen kan! sampai tak larat nak makan daging. apa pun kalau kenduri kawen yang masak betul2 ala kampung tu, memang sedap! sayur daging plus air asam. fuh! memang terbaik la. hehe


bersiap2 untuk ke 3 buah kenduri. jenoh nak isi perut! haha


aku memang suka edit2 gambar jadi macam ni. :d btw ada sorang lagi akak sulung tak masuk dalam ni. sebab dia la yang snap pic. huhu

okay. tq for reading :)


3 comments:

  1. Wah! Heaven ah makan masa kenduri! Apa apa pun, have fun!

    ReplyDelete
  2. musim cuti mmg ramai org wat majlis..
    hihi..
    bwk perot kosong je..
    balik umh perot penoh

    ReplyDelete
  3. time cuti mmg best kalau ade kndurii. dpat manfaat masa dgn sbaiknyaa.. kannn? hihi

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-