Friday, February 13, 2015

RESULT SEMESTER 5

Assalamualaikum..


Result Semester 5 | bismillah | pagi2 lagi hati dah tak tenang selagi result tak tengok. nak tengok kat portal uitm macam agak slow, mybe ramai yang buka. tunggu email tak sampai2. refresh punya refresh ada jugak email uitm sampai. Alhamdulillah untuk 10 subjek aku amek sem 5 ni, lulus dengan jayanya. tapi tak mencapai target yang aku impian kan. takpa la, nak buat macam mana kan. bila dipikir2 balik rasa bersyukur sangat sebab Allah bagi lulus semua. tak pa sem depan kita usaha lebih lagi nah! ayat nak bagi sedap hati. haha. k la. bai!

tq for reading :)


3 comments:

  1. woaah, 10 subjek? pape pun, tahniahhh!

    ReplyDelete
  2. banyaknya paper. Tahniah sebab dapat lalui. Saya yg 8paper pun dah sarat haritu.Haha

    ReplyDelete

Disclaimer

"Ini adalah blog peribadi. Semua kandungan yang disediakan di blog busyratakiyudin ini adalah untuk tujuan maklumat sahaja. Sebarang pendapat yang ditulis di sini adalah dari pemilik blog sendiri dan tidak melibatkan mana-mana pihak lain kecuali jika ada nama pemilik lain yang di nyatakan.

Sebarang print screen atau copy paste terhadap blog ini adalah dilarang kecuali dengan keizinan pemilik blog. Pemilik blog akan mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian diambil oleh pihak lain dengan sewenangnya. Terima Kasih.."