RESULT SEMESTER 5

Assalamualaikum..


Result Semester 5 | bismillah | pagi2 lagi hati dah tak tenang selagi result tak tengok. nak tengok kat portal uitm macam agak slow, mybe ramai yang buka. tunggu email tak sampai2. refresh punya refresh ada jugak email uitm sampai. Alhamdulillah untuk 10 subjek aku amek sem 5 ni, lulus dengan jayanya. tapi tak mencapai target yang aku impian kan. takpa la, nak buat macam mana kan. bila dipikir2 balik rasa bersyukur sangat sebab Allah bagi lulus semua. tak pa sem depan kita usaha lebih lagi nah! ayat nak bagi sedap hati. haha. k la. bai!

tq for reading :)


3 comments:

  1. woaah, 10 subjek? pape pun, tahniahhh!

    ReplyDelete
  2. banyaknya paper. Tahniah sebab dapat lalui. Saya yg 8paper pun dah sarat haritu.Haha

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-