HABESKAN VOUCHER RM250!!

Hai.

Habeskan Voucher RM250!! | dapat voucher terus nak habeskan. ni lah aku. memang tak boleh simpan dulu. pergi plaza alam central beli ink printer. dah lama aku biarkan ink aku tu kering macam tu ja. haha. malas nak beli. al maklum la. duit pun tengah kering sekarang ni. so bila dah dapat voucher rm250, lepas dah selesai beli ink, kaki ni gedik sangat nak masuk mph bookstore, memang habes jugak la rm50. beli 3 buku puisi ni. memang dah lama aku cari. cuma kat popular tak ada buku macam ni. 


puisi dalam buku ni ada yang 2 or 3 baris ja. tapi ayat dia tu mendalam sangat. menusuk kalbu! aku bukannya peminat novel. beza ya novel dengan puisi. hehe


salah satu karya fazleena. 


kuat hanya satu kata. 
tapi percayalah. 
aku akan kuat bila kau ada. - busyratakiyudin

haha. nak sangat tulis puisi. tapi tak pandai nak berkata2. hehe
ok bai!


8 comments:

  1. alahaiii.... kan best kalau dapat baucer lagi.. hehe

    ReplyDelete
  2. Untunglah dapat guna voucer beli buku lain. Sobs

    ReplyDelete
  3. tahun ni tak dapat baucer buku sebab bukan pelajar lagi dahh --'
    kalau saya dapat baucer buku tu sehari jee boleh habis hahaha

    ReplyDelete
  4. amboii heavennya dapat baucar buku! kalau ida dapat ni mahu beli buku resepiii kahkahkah

    ReplyDelete
  5. haha mmg puas hati lettew dapat claim dgn novel novel smua tu..

    ReplyDelete
  6. kite masa belajar dulu pun banyak habiskan voucher dengan beli novel. tapi sampai sekrang tak habis baca lagi. haha :P

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-