BLOG DAH MACAM SARANG TIKUS

Assalamualaikum, hai.

lama dan tersangat lama rasanya tak update blog. last up entri masa bulan 3. lama tu. dulu2 masa tak sibuk dengan esaimen hari hari tengok blog. hari2 rasa nak update even tak ada idea sekalipun.  tapi tak apa, sebab hari ni diberi nafas dan waktu untuk update blog lagi. alhamdulillah semalam selamat sampai kampung halaman. cuti semester. time untuk rehat2. santai2. hehe. tinggal lagi berapa hari saja nak habes ramadhan. alhamdulillah sempat jugak berbuka dengan family. 

gambar semalam before balik kedah. bermulalah game air mata isi dalam baldi, sapa paling banyak. haha. 8 bulan tak jumpa . macam2 boleh jadi.. hmm..



itu saja untuk permulaan entri selepas 4 bulan bersarang. bai..


3 comments:

  1. selamat kembali berbloggingggg ! hehehee

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum,...

    selamat balik bercuti... k..

    mselim3

    pls: tak per ada masa nanti update blog untuk tatapan rakan blogger ...

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-