Sunday, September 20, 2015

GIVEAWAY RM200 BY MKHAI.COM 2015

Hai..

http://www.mkhai.com/2015/09/100-followers-giveaway-contest-2015.html

Pengalaman Pertama saya adalah apabila saya membuat blog dengan bantuan en google saja. macam macam ssaya search untuk mencantikkan blog sendiri, bahkan bukan untuk cantik saja tapi ia dapat memberi readers satu kepuasan ketika membaca blog saya. sayamula mencipta blog pada tahun 2010 iaitu masa tu umur saya 17 tahun, baru lepas habes spm. masa tu terkedek kedek sibuk nak buat blog. pengalaman pertama kali buat blog ni la mengajar saya untuk terus semangat dalam dunia blogging. orang yang pertama bagi semangat pada saya adalah kak sendiri sebab melalui dia saya berminat untuk mendalami dunia blog.

mari join kak mia

5 comments:

 1. Singgah dari blogwalking emas putih....

  ReplyDelete
 2. azney singgah BW dari segmen Emas Putih :)

  http://www.azneyshamsuddin.com/

  ReplyDelete
 3. haiii....yayac singgah sini blogwalking dari BW UZU.... NO.5 - www.yayacendana.com ^_^ done follow

  ReplyDelete
 4. gd luck

  Salam kenal dari blog uzu, kisah emas putih
  Jom singgah blog : Nurfuzie.com

  ReplyDelete
 5. wah macam best je. Goodluck awak :)

  Blogwalking dari Blog Kak Uzu (EmasPutih) :D

  Alja no 28 (www.cahayapermata.my)

  ReplyDelete

Disclaimer

"Ini adalah blog peribadi. Semua kandungan yang disediakan di blog busyratakiyudin ini adalah untuk tujuan maklumat sahaja. Sebarang pendapat yang ditulis di sini adalah dari pemilik blog sendiri dan tidak melibatkan mana-mana pihak lain kecuali jika ada nama pemilik lain yang di nyatakan.

Sebarang print screen atau copy paste terhadap blog ini adalah dilarang kecuali dengan keizinan pemilik blog. Pemilik blog akan mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian diambil oleh pihak lain dengan sewenangnya. Terima Kasih.."