PENCARIAN BLOGSLIST OKTOBER -BUSYRATAKIYUDIN-

Hi semua.. 

sempena bulan september dah nak habes, aku ada buat pencarian bloglist untuk blog aku pada bulan 10 ni. jadi aku nak cari blogger yang sudi join segmen ni dan mahukan blognya masuk dalam bloglist oktober aku kat sidebar yang kiut miut tu. hehe. bukan senang tau aku nak buat pencarian blogslist ni. fes time ni. haha. lagipun tak rugi okay, aku akan slalu jengah blog korang. dan orang lain yang join pun boleh jalan2 kat blog korang. so macam mana nak join? meh sini ikut syarat ni..

1. buat satu entri yang bertajuk Pencarian Bloglist Oktober -BusyraTakiyudin-


2. Letak banner ini dan linkkan ke entri ini

3. Follow blog  & like fanpage aku. 

3. Then, korang pergi dekat bahagian menutab food, korang cari la mana2 entri (2 entri) yang menarik bagi korang. support aku untuk terus memasak. hehe

contohnya: 

http://busyratakiyudin.blogspot.my/2014/08/projek-mini-pizza.html
http://busyratakiyudin.blogspot.my/2015/02/cendol-manis-buat-sendiri.html

4. lepas dah siap, pastekan link entri korang kat kotak komen ok.

so, apa tunggu lagi. cepat2 join..ajak ramai2 rakan blogger join. link blog korang akan ada kat sidebar aku sepanjang bulan 10 ni. :)

terima kaseh sudi join 

8 comments:

  1. Miya join segmen busyra..
    http://sigadisberkacamata.blogspot.my/2015/09/pencarian-bloglist-oktober.html

    ReplyDelete
  2. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2015/09/pencarian-bloglist-oktober.html

    ReplyDelete
  3. Salam Busyra ;)

    salam kenal...akak join ye segmen awk nie... bila join jek segmen awk nie..terus akak nk cari makanan....uih lala tu sedappppppp kelihatannye...

    http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/09/pencarian-bloglist-oktober.html

    Ok permisi....g cari lala dulu...kehkehkeh

    ReplyDelete
  4. fizah join..
    http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/09/pencarian-bloglist-oktober.html

    ReplyDelete
  5. hai, assalamualaikum
    saya join
    http://blog-budak-gemuk.blogspot.my/2015/09/pencarian-bloglist-oktober.html

    ReplyDelete
  6. Join :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/09/pencarian-blogslist-oktober.html

    ReplyDelete
  7. Join :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/09/pencarian-blogslist-oktober.html

    ReplyDelete
  8. http://www.syuhadasalleh.my/2015/10/pencarian-bloglist-oktober.html

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-