TEMPAHAN TIRAMISU!!

Assalamualaikum.. Bismillah..

tempahan tiramisu kini dibuka. aku baru lagi dalam dunia bisnes. memang minat sangat pada bisnes. yang pasti bisnes makanan. yes! aku memang suka makan. jadi tak salahkan nak mencuba dalam bisnes makanan pulak.. :D harap bisnes ni dapat sambutan. memang permulaan bisnes akan ada ruginya. sebab masih orang tak tahu akan kewujudan bisnes kita kan? ok dah. cukup lah tu nak bebel. hehe. sekarang ni nak dijadikan cerita aku terfikir nak buat bisnes tiramisu. alah bukan kek yang besor gedabak tu. aku just buat bekas kecil-kecil saja. yang comel2 tu. 


haaa nidiaaa... kenapa tak nampak isi dalam tu? sebabnya aku letak dalam peti sejuk. biar dia lagi tambah tambah mabeles. sedap dimakan time sejuk. berminat? nak tahu harga? agak2 korang berapa harga yang patut aku letak. sebab aku belum decide lagi. ada cadangan harga? nak jual bawah RM5, tidak mendatangkan modal balik pada aku. sapa yang tahu bahan-bahan yang ada dalam tiramisu ni. tahu la kenapa tiramisu dijual mahal pada pelanggan. bahan-bahan digunakan agak mahal.


bahan-bahan utama adalah whipping cream dan cheese cream. korang google la sendiri. nanti korang akan tahu harganya. dan jangan risau harga satu bekas ni hanya dibawah RM10. tak akan lebih ye.. jom mari cuba dulu.. pasti korang akan repeat order. sedap! macam korang beli kat kfc tu.... hehe.


so, sesiapa berminat nak tempah untuk majlis aqiqah, doorgift, or apa2 event. or memang nak rasa dulu. boleh tempah 5 bekas keatas . boleh pm aku, wasap pun boleh mesej pun boleh - 0175719091 ..

2 comments:

  1. owhh sedapnya...mmg mahal semua benda alah tu..semoga success Busyra :)

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-