BLOG PAKAI BAJU BARU... - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Friday, October 16, 2015

BLOG PAKAI BAJU BARU...

Selamat Malam semua..


ada yang perasan tak blog ni dah bertukar wajah? ke aku yang seronok sendiri. hee. tak kisah lah. yang penting aku sangatlah berpuas hati dengan hasil kerja rakan blogger kita. blog azhafizah. sapa tak kenal akak fiza.. jom usha blog akak fiza bgai sesiapa yang belum kenal dia.  aku ubah 100% template lain dari sebelumnya. rasa nak kan kelainan. lagi pun tukar template blog ni bersebab lain jugak. ada la sebab2 tertentu. aku rasa lebih selesa dengan blog baru ni.. alhamdulillah. doakan aku terus terus mengupdate blog. hehe. 

apa pendapat korang dengan wajah baru blog ni? komen sikit. :) 

tq for reading 

7 comments:

  1. suka template tema minimal ni..semoga happy dengan template baru dan lebih semangat berblogging :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau boleh nak update tiap hari.. hehe. tq akak sbb buatkan :)

      Delete
  2. sama la guna khidmat akak Fiza.. heheh
    puas hati kan :)

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved