Saturday, October 17, 2015

PENGALAMAN MELIHAT PERUBAHAN AWAN

Hai,

pengalaman yang tak dapat dilupakan, bila tengok perubahan awan. rasa takut pun ada. gegaran awan tu biasa kalau naik flight, so kena duduk diam2. heee





nampak kan? cantik pulak rasa. lekat2 kat tingkap. hehe. ni flight ke bali semester lepas. 

Share

Related Post

PENGALAMAN MELIHAT PERUBAHAN AWAN
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Keep in touch! Subscribe with your email to get the updates to your email inbox.

12 Readers ♥

Tulis Readers ♥
avatar
October 18, 2015 at 1:49 AM

wow.. zizie tak pernah naik flight.. hekhek.. bestnya tgk awan dekat2 macam ni..

Reply
avatar
October 18, 2015 at 6:59 AM

Pengalaman yang best sangat. You're lucky!

Reply
avatar
October 19, 2015 at 9:59 AM

Alhamdulillah, nana 1st time naek flight bulan 6 yang lepas. Pengalaman yang memang takkan dilupakan :) Dapat tengok awan dari atas flight. Allah...kagum dengan ciptaanNya :)

Reply
avatar
October 19, 2015 at 5:33 PM

cantiknya awan2 tu Busyra, kaknoor tk berani nk kuarkan hp kalau dlm flite takut ada nmpk hhee tunggu ujungtahun mana tau berani nk amik gmbr

Reply
avatar
October 19, 2015 at 7:48 PM

salam singgah sini busyra
kaknoor selalu jugak naik flite tapi takut nak kuarkan hp utk ambik gambar
sbb biasa nya diaorang suruh tutup semua hp kan
betul bendul kan next time tak mau ikut aturan lah nak jugak amik gambar

Reply
avatar
October 20, 2015 at 5:12 PM

hehe. xpe. nnti akan merasa jgk. inshaAllah. ha aa. best sngt.

Reply
avatar
October 20, 2015 at 5:16 PM

kan! best sngt.. smuanya indah! satu pengalaman yg x boleh dilupakan.

Reply
avatar
October 20, 2015 at 5:18 PM

wasalam. hehe.. nnti ambil gmbar ya kaknoor. busyra masa first2 naik ja tutup phone, lepas tu buka balik. hehe..

Reply
avatar
October 21, 2015 at 9:40 PM

lama xnmpk awan biru cm ni kan. rindu!

Reply