PENGALAMAN MELIHAT PERUBAHAN AWAN

Hai,

pengalaman yang tak dapat dilupakan, bila tengok perubahan awan. rasa takut pun ada. gegaran awan tu biasa kalau naik flight, so kena duduk diam2. heee





nampak kan? cantik pulak rasa. lekat2 kat tingkap. hehe. ni flight ke bali semester lepas. 

12 comments:

  1. wow.. zizie tak pernah naik flight.. hekhek.. bestnya tgk awan dekat2 macam ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. xpe. nnti akan merasa jgk. inshaAllah. ha aa. best sngt.

      Delete
  2. Pengalaman yang best sangat. You're lucky!

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, nana 1st time naek flight bulan 6 yang lepas. Pengalaman yang memang takkan dilupakan :) Dapat tengok awan dari atas flight. Allah...kagum dengan ciptaanNya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan! best sngt.. smuanya indah! satu pengalaman yg x boleh dilupakan.

      Delete
  4. cantiknya awan2 tu Busyra, kaknoor tk berani nk kuarkan hp kalau dlm flite takut ada nmpk hhee tunggu ujungtahun mana tau berani nk amik gmbr

    ReplyDelete
  5. salam singgah sini busyra
    kaknoor selalu jugak naik flite tapi takut nak kuarkan hp utk ambik gambar
    sbb biasa nya diaorang suruh tutup semua hp kan
    betul bendul kan next time tak mau ikut aturan lah nak jugak amik gambar

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam. hehe.. nnti ambil gmbar ya kaknoor. busyra masa first2 naik ja tutup phone, lepas tu buka balik. hehe..

      Delete
  6. lama xnmpk awan biru cm ni kan. rindu!

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-