REVIEW CONTEST LYNK.MY 2015

Assalamualaikum.. hai korang!


sapa nak join contest bernilai RM 4000? angkat kening? heee. okay sapa yang berminat boleh terus membaca sampai habes ye.

Contest review ini dianjurkan oleh Lynk.my. pernah dengar apa itu Lynk.my? aku pun first time dengar. okay mari aku terangkan apa itu Lynk.my.


1. Shorten Url

Lynk.my adalah laman web yang menyediakan servis yang memendekkan link url. sebagai contoh dari satu link url yang panjang, akan menjadi pendek dengan menggunakan Lynk.my .. best kan? senang saja. tak perlu lah nak panjang-panjang link url. 


banyak kelebihan memendekkan link url blog ni. antaranya adalah korang boleh promosikan entri blog korang dengan cepat dan senang. sebab kalau url link yang pendek akan memudahkan lagi korang nak ping link blog korang di mana-mana pautan. 

2. Menjana income dengan mudah 

tak sia-sia tau korang join Lynk.my ni sebabnya ia bukan saja ada kelebihan pendekkan link url malah ia juga boleh bantu korang untuk jana income dengan mudah. bagaimana caranya? mari baca penerangan di bawah. 

Lynk.my ini menawarkan dua servis terbaik untuk menjana income iaitu Publisher dan Advertiser. mudah saja untuk buat side income. first sekali korang kena join dulu Lynk.my , then seterusnya baru ikut step yang ditunjukkan oleh Lynk.my. mudah kan?

Publisher : boleh earn money disini dengan hanya share kan link yang telah korang pendekkan tadi. minimum cash out RM10.


Advertiser : boleh beriklan di sini dengan hanya minimum RM10 dan tiada yuran pendaftaran. korang boleh promosi sepuasnya dekat sini.. 


di sini ada penerangan dengan lebih detail mengenai Lynk.my


jika masih kurang paham, mari tonton video ini untuk lebih pahami Lynk.my


bestkan servis yang ditawarkan oleh Lynk.my. ada lagi best yang korang kena tahu. macam aku dah cerita di awal entri tadi, Lynk.my ada anjurkan contest review.  tak rugi kan kita mencuba. aku akan terangkan dekat korang step by step. jangan risau. 


join dulu Lynk.my then tulis review mengenai contest Lynk.my. korang berpeluang mendapat wang tunai RM4000. bukan nilai yang sikit ye. banyak tu..

TOP LynkUNDI

Tempat Pertama - RM500
Tempat Kedua - RM300
Tempat Ketiga - RM100

TOP SEO

Tempat Pertama - RM500
Tempat Kedua - RM300
Tempat Ketiga - RM100

TOP CREATIVE

Tempat Pertama - RM1000
Tempat Kedua - RM500
Tempat Ketiga - RM200

klik sini jika berminat untuk join Lynk.my > Contest Review Lynk.my 2015

jadi, apa tunggu lagi cepat2 join, cepat2 buat review mengenai contest ni. bukan susah kan? mudah je. kita pun boleh buat income jugak dengan Lynk.my ni. dengan korang join contest ni dapat lah korang asah bakat dalam penulisan jugak. kan.. kan??

semoga entri ni dapat bantu korang untuk join contest ni.. terima kaseh sudi baca entri ini :)

28 comments:

  1. Good luck. Saya pun join juga..
    http://www.sufferedge.my/2015/10/contest-review-lynkmy-2015.html

    ReplyDelete
  2. Meriahnya contest lynk.my..macam raya jugak..hehehe....good luck :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. cepat2.. lagi cepat join, lagi cepat boleh tingkatkan pageview. :)

      Delete
  4. Hye Busyra...

    Salam perkenalan dari kontest yang sama...anyway good luck yer..

    Contest Review Lynk.my 2015

    ReplyDelete
  5. Miaoo...Miaoo...Miaoo
    Jalan-jalan singgah cari makanan dalam blog tuan...
    Miaoo-miaoo nak ucapkan Semoga berjaya untuk kontes ni...

    Jangan lupa klik yer (untuk tabung si miao-miao)--->Contest Review Lynk.my 2015

    ReplyDelete
  6. good luck.. tasha aqisha dari contest review lynk.my 2015 jugak...

    ReplyDelete
  7. Salam Busyra......Semoga berjaya dalam contest review lynk.my 2015.

    ReplyDelete
  8. Selamat bersaing dalam contest review terhangat hujung tahun 2015 ini. Semoga berjaya ya..

    ReplyDelete
  9. Contest Lynk.my ini memang lumayan. Semoga anda terpilih menjadi salah seorang pemenang nanti

    ReplyDelete
  10. Tak join, but wish u all the best. :)
    Tengok jumlah hadiah pun best je. Lumayan, hiks :)

    ReplyDelete
  11. Terima kasih, ya! Ini kali pertama mendengar tentant lynk.my ni. Walaupun katanya dah dua tahun berblogging, bab-bab macam ni memang selalu ketinggalan. Malas belajar dan malas menuntut ilmu memang bukan salah sesiapa; salah diri sendiri ^_^

    ReplyDelete
  12. Semoga berjaya sis...

    Kak Aya pun baru join contest ni.. :

    http://www.bloggerwanita.com/contest-review-lynk-my-2015/

    ReplyDelete
  13. Salam perkenalan. Entri yang Mantop ni Buysra.. Moga Berjaya dalam Contest Review Lynk.my

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-