KENAPA IKLAN NUFFNANG TAK KELUAR DI BLOG?? - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Friday, November 06, 2015

KENAPA IKLAN NUFFNANG TAK KELUAR DI BLOG??

Kenapa iklan nuffang tak keluar ni di blog? dekat seminggu. puas aku cari, punya la update survey la apa la. letak balik code dekat html blog. tapi still tak keluar. tengok dekat blog orang lain ada ja iklan nuffnang. sesaja la kan nak tengok, sebab ingatkan takut nuffnang yang problem. malam ni terlintas lagi nak cek nuffnang, kenapa iklan tak nak keluar.. usha punya usha, rupanya blog url tak update... aku terlupa bab tu. sebab hari tu dah tukar domain. memang tak keluar la kan, sebab url lain. bila tukar url tu, alhamdulillah terpancar iklan di blog. haha. benda simple pun aku tak nampak. hihi. tapi kadang yang simple tu la dianggap remeh dan anggap tak ada apa2 yang berlaku. padahal itulah yang effect semua tak keluar. huhu


tq for reading :)

8 comments:

  1. kan. mmg tak perasan
    alhamdulillah dh ok

    ReplyDelete
  2. aduhai, lama tak update nuffanang sy. sampaikan sy remove je iklan nuffnang. huhu

    ReplyDelete
  3. Nuffnang ni da x pandang da blog akak.. sedih =(

    ReplyDelete
  4. Salam. Nak tnye macamna nak update url blog? Sb sy pon mengalami masalah yg sama 😔

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam. awk kena log in dulu akaun nuffnang, delete blog url lama, letak yg baru. then baru save.

      Delete
  5. yg blog akak lak problem statistic dia. view o je dari minggu lepas.dah email ,tgu dieorang respond dlu camne.:)

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved