Friday, November 06, 2015

KENAPA IKLAN NUFFNANG TAK KELUAR DI BLOG??

Kenapa iklan nuffang tak keluar ni di blog? dekat seminggu. puas aku cari, punya la update survey la apa la. letak balik code dekat html blog. tapi still tak keluar. tengok dekat blog orang lain ada ja iklan nuffnang. sesaja la kan nak tengok, sebab ingatkan takut nuffnang yang problem. malam ni terlintas lagi nak cek nuffnang, kenapa iklan tak nak keluar.. usha punya usha, rupanya blog url tak update... aku terlupa bab tu. sebab hari tu dah tukar domain. memang tak keluar la kan, sebab url lain. bila tukar url tu, alhamdulillah terpancar iklan di blog. haha. benda simple pun aku tak nampak. hihi. tapi kadang yang simple tu la dianggap remeh dan anggap tak ada apa2 yang berlaku. padahal itulah yang effect semua tak keluar. huhu


tq for reading :)

Share

Related Post

KENAPA IKLAN NUFFNANG TAK KELUAR DI BLOG??
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Keep in touch! Subscribe with your email to get the updates to your email inbox.

7 Readers ♥

Tulis Readers ♥
avatar
November 8, 2015 at 11:16 AM

kan. mmg tak perasan
alhamdulillah dh ok

Reply
avatar
November 9, 2015 at 9:42 AM

aduhai, lama tak update nuffanang sy. sampaikan sy remove je iklan nuffnang. huhu

Reply
avatar
November 22, 2015 at 6:01 PM

Nuffnang ni da x pandang da blog akak.. sedih =(

Reply
avatar
April 5, 2016 at 6:49 PM

Salam. Nak tnye macamna nak update url blog? Sb sy pon mengalami masalah yg sama 😔

Reply
avatar
April 5, 2016 at 10:34 PM

wasalam. awk kena log in dulu akaun nuffnang, delete blog url lama, letak yg baru. then baru save.

Reply