PEMENANG BLOG AWARD NOVEMBER 2015 BY IZZAT AZHAR

Alhamdulillah..

walaupun hanya sekadar suka2, tapi aku appreciate sangat apa yang adik izzat ni buat untuk semua rakan blogger dia. dan dengan tak semena-mena aku dapat award! no 2 daripada 52 peserta yang join. terharu lah jugak. blog ni dah berjaya cuit hati adik izzat kita. hehe. btw tq izzat sebab sudi review blog akak dan siap buat logo blog award yang comel lagi! kreatif sangat dia buat. akak dah letak di sidebar. buat kenangan, hadiah dari blogger. hadiah ni tak perlu wang ringgit or apa2 yang berbentuk hadiah, yang penting hadiah yang diberi ikhlas dan sangat comel! haha. motif sangat.. tak tu ja, terima kaseh jugak sebab letak link blog akak dalam bloglist izzat. 

okay itu saja. entri khusus untuk adik izzat! :)

13 comments:

  1. hahaha yay! Thanks Kak ;) Kalau kenangan better print letak dalam frame gantung depan pintu kak. Hahahha k tak gurau, Thanks!

    ReplyDelete
  2. tahniah, tulisan izat sempoi dibaca, tp padat isi ;)

    ReplyDelete
  3. tahniah akakk :D blog akak mmng lawa pun hehe

    ReplyDelete
  4. Tahniah. Tapi serius blog ni memang comey lawa kemas pun. :)

    ReplyDelete
  5. Seronokkan kalau kawan-kawan review blog kita. Lepas tu dapat award alam maya pulak. Dan-dan tu terasa macam selebriti Hollywood aje gamaknya ^_^

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-