TEMPLATE BLOG BERBAJU BARU

Assalamualaikum. selamat pagi.


nampaknya blog aku ni tukar baju baru untuk raya kai ni. hehe. alhamdulillah akhirnya siap, hasil kerja blog azhafizah. senang bekerja dengan akak fiza. cepat saja service dia. header totap yang lama. haha. aku sayang header aku. kau hado? :D bagi sesiapa yang berminat nak tempah, nak tukar baju baru jugak. bolehlah pergi ke blog azhafizah. banyak dah yang akak fiza edit mengedit blog orang ni. hasilnya semua tiptop.

so, apa pendapat korang dengan blog aku ni? -,-


TEMPAT MAKAN YANG UNIK DI BALI

Hai..

throwback kenangan di Bali. bab makan kat sana agak susah sikit, maklumlah kan kat sana banyak non-muslim. jadi bila jumpa tempat makan yang halal. rasa nak serbu cepat2. hehe. restoran kat bali boleh dikatakan semuanya ala-ala buffet. makanan yang susah untuk aku telan. huhu. maksudnya lain dengan di Malaysia. rasanya pun agak pelik sedikit. tapi tak dinafikan ada makanan yang sedap.


my classmates.


susunan kayu-kayu balak ke hapa aku tak tau la kan. hehe. yang penting kelasss gitu... nak tahu best ke idok. kena pegi sendiri ye. rasa makanan di Bali. 


SATU SATUNYA KAD RAYA YANG DAPAT TAHUN NI..

Hai..

makan lemang, ketupat, kuih raya dah puas? ke tak puas lagi.. still dok tambah berat badan. hehe. takpa2, makan tu buat kita hepy. so makan banyak2. pedulikan apa orang kata. raya tahun ni, dapat satu kad raya saja. sobs2. yela aku sejak dua menjak ni jarang update entri. so nak singgah blog orang lain pun jarang sekali. mintak maaf pada semua ye.



terima kaseh sangat pada akak fiza. 


BLOG DAH MACAM SARANG TIKUS

Assalamualaikum, hai.

lama dan tersangat lama rasanya tak update blog. last up entri masa bulan 3. lama tu. dulu2 masa tak sibuk dengan esaimen hari hari tengok blog. hari2 rasa nak update even tak ada idea sekalipun.  tapi tak apa, sebab hari ni diberi nafas dan waktu untuk update blog lagi. alhamdulillah semalam selamat sampai kampung halaman. cuti semester. time untuk rehat2. santai2. hehe. tinggal lagi berapa hari saja nak habes ramadhan. alhamdulillah sempat jugak berbuka dengan family. 

gambar semalam before balik kedah. bermulalah game air mata isi dalam baldi, sapa paling banyak. haha. 8 bulan tak jumpa . macam2 boleh jadi.. hmm..



itu saja untuk permulaan entri selepas 4 bulan bersarang. bai..


Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-