KACANG PANGGANG + SOSEJ GORENG

Hai,

memang fevret kacang panggang dalam tin. sedap kalau makan dengan chicken chop ataupun sosej goreng saja. try la cuba. sama ja kalau makan dekat kedai. sebab dorang pun beli kat kedai. dalam tin jugak.



terima kaseh sudi baca entri busyratakiyudin


Pencarian Bloglist September 2015 di Blog Lyssasecret.Com

Hai,

blog lisa ada buat pencarian bloglist bulan sept ni. so, aku join. mari saling support rakan blogger.


entri lain yang menarik bagi aku di blog lisa ni, adalah:

http://www.lyssasecret.com/2015/08/rahsia-kelahiran-anda-mengikut-bulan.html
http://www.lyssasecret.com/2015/08/tutorial-cara-letak-widget-instagram-di.html
http://www.lyssasecret.com/2011/12/tips-nak-follower-beriban.html


okay done! bagi sesiapa nak join jugak, sila klik pada banner ye. 


STRAWBERI SALUT NUTELLA

Hai,

rasa nak makan strawberi lah. tadi kita gi tesco, so beli lah strawberi skali.. strawberi dia fresh jugak lah. tapi biasa la kan. rasa masam. jadi kalau dah masam kita campurlah dengan nutella. alaaa yang kita tengok bila orang jual-jual tu, salut coklat. baik buat sendiri. beli nutella. lagi pekat coklat tu. wa cakap lu. memang sedap. haha. 




okay lah. nak sambung makan! bai, jumpa lagi.

DINNER TEPI PANTAI #THROWBACK1 BALI

Hai, 

tetiba teringat bali. seronok dapat pergi ke sana. budaya lain boleh kita tahu. alhamdulillah kat sana ada makanan halal. yelakan kat bali banyak buddha. tapi bila sampai kat sana rasa tenang. sebab kat sana banyak pantai cantik2. sesaja nak tb balik kenangan kat sana. 



cantik kan? masa ni perut dah kenyang. baru lepas makan. dinner seafood bakar. sodap.... dah la makan tepi pantai. huh. romantik sangat. haha. sesuai untuk honeymoon. okay lah. belanja sekeping je dulu gambar. nanti ada masa aku update gambar-gambar menarik lagi kat bali. bai!


PUISI#2 DIMANA BAHAGIA?


"Resah kian menghimpit
kenapa?
kerna aku sendiri pun keliru
keliru memikirkan mengapa 
bahagia itu belum tiba

takut untuk ku bicara
takut ku terlanjur salahkan mereka
padahal aku sendiri yang tak kenal 
apa itu bahagia

termenung aku 
berlegar-legar di kepala
apa yang buatkan bahagia itu belum tiba
baru aku sedar rupanya, DIA

DIA yang aku cari
cinta teragung membawa satu cahaya indah
ketenangan, kebahagiaan,
aku merindui DIA rupanya."
-busyratakiyudin-

VICTORIA SECRET & AMYERA BEAUTY

Assalamualaikum..

lama tak jenguk blog ni. sebabnya internet problem. asyik lembap ja. memang penat la kalau nak update blog tapi internet macam siput merangkak ja kan.. haha. okay, sebenarnya aku ada jual online. sekarang ni nak promote kat blogger-blogger pulak. meh support rakan blogger. memang murah dan pasti korang tak menyesal bila beli. hehe

first, aku jual perfume dari dubai Victoria Secret. harga RM30 termasuk postage. murah kan? ramai yang tanya ori ke. kalau ori mmg mahal la dik. beratus-ratus VS ni. pakai la perfume murah pun janji halal kan, hakak ni selalu pakai perfume beli kat pasar malam ja. haha. 





banyak sangat bau wangian VS ni. tapi antara best selling adalah pure seduction, love spell dan vanilla lace. memang wangi. lembut. sweet ja. sebab apa bau manis? sebab VS ni dibuat drpada buahan2 dan bunga.

okay seterusnya aku jual set flawless amyera beauty. harga RM80 bagi semenanjung. kulit akan jadi lembut, putih berseri lepas pakai produk ni. rasa macam kulit baby. satu set ni ada sabun, krim siang dan krim malam. bau yang sedap je. 



bagi sesiapa yang berminat boleh tengok kat ig: beautyperfumedaily atau wasap 0175719091

bai!

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-