TIPS UNTUK SEMBUHKAN RASA RINDU? - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Saturday, August 27, 2016

TIPS UNTUK SEMBUHKAN RASA RINDU?

Hai.,


kenapa rindu itu hadir? rasanya semua orang tahu kan? sebabnya itu fitrah manusia. bila kenal seseorang, dah mula rapat, baik, mesra dan at the end kena berpisah.. mesti lah rindu sebab dah susah nak jumpa lagi. entah bila. :( zaman belajar memang zaman yang seronok..

tips untuk sembuhkan rasa rindu (hanya untuk sahabat)

first: korang kena selalu2 la wasap, msj, call tanya khabar dorang

second: selalu2 la tengok gambar bersama (barulah terubat sikit rasa rindu tu)

third: lepas solat, doa pada Allah mintak sampaikan rindu ini supaya dorang pun merasainya

*kalau korang betul2 kenal cuba cari mana aku? hehe* (pada yg baru kenal maaf ya sebab lebih selesa gunakan ganti nama diri aku, bukan kasar tapi bagi aku itu lebih mesra. maaf juga jika pendapat kita berbeza)

2 comments:

  1. Tak pa..aku pun biasa guna 'aku' juga dalam entry..rasanya tak kasar kot sbb itu cuma kata ganti diri je..huhu

    ReplyDelete
  2. Baca entry ni tepat ketika tengah merindui sahabat2 yang baru berpisah ni.. Hihi. Memang wasap dan line lah antara pengubat rindu. :)

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved