GIVEAWAY TUNAI RM200 BY ELIHJAPAHAR.COM

Hai.. lama sangat tak join mana-mana contest. dan hari ni terdetik nak join contest yang dianjurkan oleh elihjapahar


mudah dan senang saja untuk join contest ni. sebabnya tak banyak rules nak follow. so bagi sesiapa yang tengah free tu boleh lah join this contest. 

11 comments:

  1. Assalamualaikum, Good luck yer :)

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sudi join...good luck ye :)

    Semak senarai peserta disini - http://www.elihjapahar.com/p/peserta-giveaway-tunai-rm200-by.html

    ReplyDelete
  3. singgah sini dari GA yang sama ..semoga berjaya :)

    http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
  4. Salam singgah daripada segmen yang sama.Good luck !

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum...

    semoga berjaya dalam segmen atau giveway nie yer... Aminn..

    http://mselim3.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    mselim3

    pls: salam perkenalan..:)

    ReplyDelete
  6. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  7. Singgah sini dari GA yang sama.
    Gud luck =)

    ReplyDelete
  8. Salam

    Saya join juga..

    http://notamengajarbelajar.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
  9. Cikgu Faiz singgah sini dari GA yang sama :)

    http://cikgufaizcute.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    semoga berjaya !

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-