Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!


aku memang seorang yang tak pandai nak makeup, setakat letak lipstik, blusher and bedak tu boleh la. hehe. tapi keinginan untuk ada set kecantikan tu memang menggunung sangat. sebab tak pernah ada semua tu. mana tau kan ada rezeki nak dapat beauty box dari Sally. satu produk kecantikan yang aku pakai dan sangat2 suka adalah Ellfie Beauty. krim malam, krim siang dan cleanser. di mana2 mesti bawak dalam beg. benda wajib. 

siapa berminat untuk join boleh klik pada banner!

15 comments:

  1. Good Luck Awak :)
    PG singgah dari segmen yang sama :D

    http://mrsyatie.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  2. Good Luck Awak :)
    PG singgah dari segmen yang sama :D

    http://mrsyatie.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  3. All the best ^^ macam sempat lagi je nak join

    ReplyDelete
  4. datang dari GA yg sama. all the best :)

    http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan. Singgah dari GA yg sama

    http://ape-kinah.blogspot.com/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sallysamsaiman.html

    ReplyDelete
  6. Hi!

    First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check!

    Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!

    ReplyDelete
  7. Salam singgah dari GA yang sama..

    Tahniah menang hadiah utama dari GA Sally ni..jelez..hehe

    ReplyDelete
  8. Tahniah awak :)
    lepas ni boleh main makeup-makeup :D

    ReplyDelete
  9. First price kot,tahniah awk...;-)

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-