Wednesday, September 21, 2016

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!


aku memang seorang yang tak pandai nak makeup, setakat letak lipstik, blusher and bedak tu boleh la. hehe. tapi keinginan untuk ada set kecantikan tu memang menggunung sangat. sebab tak pernah ada semua tu. mana tau kan ada rezeki nak dapat beauty box dari Sally. satu produk kecantikan yang aku pakai dan sangat2 suka adalah Ellfie Beauty. krim malam, krim siang dan cleanser. di mana2 mesti bawak dalam beg. benda wajib. 

siapa berminat untuk join boleh klik pada banner!

Share

Related Post

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Keep in touch! Subscribe with your email to get the updates to your email inbox.

15 Readers ♥

Tulis Readers ♥
avatar
September 23, 2016 at 8:35 AM

Good Luck Awak :)
PG singgah dari segmen yang sama :D

http://mrsyatie.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

Reply
avatar
September 23, 2016 at 8:35 AM

Good Luck Awak :)
PG singgah dari segmen yang sama :D

http://mrsyatie.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

Reply
avatar
September 23, 2016 at 12:48 PM

All the best ^^ macam sempat lagi je nak join

Reply
avatar
September 23, 2016 at 2:30 PM

datang dari GA yg sama. all the best :)

http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

Reply
avatar
September 28, 2016 at 3:03 AM

Salam perkenalan. Singgah dari GA yg sama

http://ape-kinah.blogspot.com/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sallysamsaiman.html

Reply
avatar
September 30, 2016 at 4:53 PM

Hi!

First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check!

Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!

Reply
avatar
October 2, 2016 at 2:24 PM

Salam singgah dari GA yang sama..

Tahniah menang hadiah utama dari GA Sally ni..jelez..hehe

Reply
avatar
October 3, 2016 at 12:40 AM

Wah!! Busyra menang ye.. Tahniah..

Reply
avatar
October 4, 2016 at 2:13 PM

Tahniah awak :)
lepas ni boleh main makeup-makeup :D

Reply
avatar
October 9, 2016 at 5:51 PM

First price kot,tahniah awk...;-)

Reply