Bila guna Chrome mesti iklan nuffnang tak keluar di blog



Korang pernah alami tak iklan nuffang tak keluar di blog bila korang buka guna chrome. kalau buka guna mozilla okay ja. bukan setakat iklan ni blog tapi nak buka akaun nuffnang pun tak boleh. puas aku fikir kenapa masalah sangat chrome ni, padahal aku memang suka guna chrome kalau buka apa2 pun. lepas tu aku try clear history semua. delete history dari mula2 buka. lepas dah settle. buka balik blog. taraaa iklan dah keluar terpampang di blog yang kiut ni. hahaha.. *perasan

so kalau korang pun jadi macam aku ni boleh la clear history korang yang bertahun tak cuci tu. hehe.  kalau yang selalu clear tu bagus! kay bai awak semua!



7 comments:

  1. Saya pulak kalau nk tgk nuffnang or isi tabung orang kena disable adblock dulu. baru boleh.

    ReplyDelete
  2. ooo camtu caranyer..nanti akak cuba..

    ReplyDelete
  3. bnyak sangat cookies, crome pun dah kenyang, tak larat lg amek cookies dari nuffnang huhu, tip2 bulan clean history

    ReplyDelete
  4. memang pun..sama la ngan nieyl...

    ReplyDelete
  5. kite mmg pkai browser google ja. tak pakai mozilla.tataw sngt

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-