FREE HEADER UNTUK BLOGGER

Hai Assalamualaikum..

masa free yang banyak terluang dekat rumah sekarang ni sampai tak tau nak buat apa. i'm so bored! so aku ada buatkan korang header. if korang berkenan sampai hati dah berpaut tu. hehe. acah2 cantik ja kan. boleh la bagi email korang. nanti aku edit sikit2 ikut taste korang and akan cuma untuk sepadankan dengan blog korang. jangan risau tak perlu bayar apa2. aku just nak isi kekosongan sementara belum dapat kerja. because it just a simple header.


Header 1




Header 2



Header 3



Header 4



kalau korang nak just leave your email and i will contact u. thank you.


*aku tak dapat nak bw ke blog korang lagi. sebab internet aku bila dah hujung2 bulan ni sangat semput. nanti lepas dah bayar internet aku akan bw kay.. bai

8 comments:

  1. lawa...suka header no 3 tu, no 4 pun comey hehe.. my email : mulan.banu@gmail.com

    ReplyDelete
  2. waahh rajinnya nak buat header. sy pun baru ja tukar header baru

    ReplyDelete
  3. haha samalah kita, boring tak hengat ni sementara nk dapat kerja. huhu

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum cik Busyra,
    Rajin awak buat header lawa2 gini. Saya selalu buat cincai-cincai je. >,<

    ReplyDelete
  5. Cantik nya semua ... taknak,bavi kita,satu ke ? Hehehe .. kimchaa09@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Ada lagi tak? Berkenan pulak yg no 2 tu hihi

    kinahnazari@gmail.com

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-