Wednesday, September 21, 2016

FREE HEADER UNTUK BLOGGER

Hai Assalamualaikum..

masa free yang banyak terluang dekat rumah sekarang ni sampai tak tau nak buat apa. i'm so bored! so aku ada buatkan korang header. if korang berkenan sampai hati dah berpaut tu. hehe. acah2 cantik ja kan. boleh la bagi email korang. nanti aku edit sikit2 ikut taste korang and akan cuma untuk sepadankan dengan blog korang. jangan risau tak perlu bayar apa2. aku just nak isi kekosongan sementara belum dapat kerja. because it just a simple header.


Header 1




Header 2



Header 3



Header 4



kalau korang nak just leave your email and i will contact u. thank you.


*aku tak dapat nak bw ke blog korang lagi. sebab internet aku bila dah hujung2 bulan ni sangat semput. nanti lepas dah bayar internet aku akan bw kay.. bai

Share

Related Post

FREE HEADER UNTUK BLOGGER
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Keep in touch! Subscribe with your email to get the updates to your email inbox.

8 Readers ♥

Tulis Readers ♥
avatar
September 21, 2016 at 11:11 PM

lawa...suka header no 3 tu, no 4 pun comey hehe.. my email : mulan.banu@gmail.com

Reply
avatar
September 21, 2016 at 11:59 PM

waahh rajinnya nak buat header. sy pun baru ja tukar header baru

Reply
avatar
September 22, 2016 at 3:25 AM

haha samalah kita, boring tak hengat ni sementara nk dapat kerja. huhu

Reply
avatar
September 22, 2016 at 11:21 PM

Assalamualaikum cik Busyra,
Rajin awak buat header lawa2 gini. Saya selalu buat cincai-cincai je. >,<

Reply
avatar
September 23, 2016 at 12:46 PM

Cantik nya semua ... taknak,bavi kita,satu ke ? Hehehe .. kimchaa09@gmail.com

Reply
avatar
October 2, 2016 at 12:22 PM

Ada lagi tak? Berkenan pulak yg no 2 tu hihi

kinahnazari@gmail.com

Reply