Header untuk Miss Banu

Assalamualaikum..

baru saja lepas emailkan header untuk miss banu. terima kasih sebab sudi terima header dari saya yang tak seberapa ni. miss banu pilih header no 3 dan 4.. memang special untuk dia saja tau. aku tak kan bagi pada orang lain lagi. sebab miss banu dah pilih dulu.





kalau ada yang berkenan boleh ke sini >> Free Header untuk blogger

masih ada 2 header yang tiada tuannya. hehe.. apa2 boleh email aku ya untuk header ni.. bai!

* tujuan buat semua ni. untuk asah bakat dalam software photoshop 


Post a Comment

5 Comments