Header untuk Miss Banu - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Friday, September 23, 2016

Header untuk Miss Banu

Assalamualaikum..

baru saja lepas emailkan header untuk miss banu. terima kasih sebab sudi terima header dari saya yang tak seberapa ni. miss banu pilih header no 3 dan 4.. memang special untuk dia saja tau. aku tak kan bagi pada orang lain lagi. sebab miss banu dah pilih dulu.





kalau ada yang berkenan boleh ke sini >> Free Header untuk blogger

masih ada 2 header yang tiada tuannya. hehe.. apa2 boleh email aku ya untuk header ni.. bai!

* tujuan buat semua ni. untuk asah bakat dalam software photoshop 


5 comments:

  1. Waaah bestnyaaa miss banu dapat header freee .. nak jugak , boleh ke ? Hehehe

    ReplyDelete
  2. comel semua header tu..thanks k :)

    ReplyDelete
  3. yg ada pokok love tu cantik! suka tgk..:D

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved