BERSERI-SERI BERSAMA 3D GOLD STEMCELL SERUM DARI MY BEAUTY HERBS - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Sunday, October 30, 2016

BERSERI-SERI BERSAMA 3D GOLD STEMCELL SERUM DARI MY BEAUTY HERBS

Hai semua..


hari ni aku excited sangat nak tunjuk dekat korang hasil dari penggunaan 3D Gold Stemcell Serum. serius aku teruja. sebabnya aku bukanlah penggemar serum. tak suka sebenarnya pakai serum. before ni aku pernah cuba 1 saja produk serum. tak ingat dah jenama apa sebab dah lama. lepas pakai, kulit jadi tak sekata. kurang sesuai. tapi dengan 3D Gold Stemcell Serum ni memang sangat2 okay. packaging serum ni memang superb cantik dan exclusive!!




aku start pakai serum ni pada 15/10/2016. lebih kurang 2 minggu 3D Gold Stemcell Serum ni melekat ja tiap2 malam dekat muka aku. hehe. selesa dan rasa segar sangat. perubahan yang aku dapat rasa adalah: 

1. kulit setiasa lembap dan segar
2. lingkaran bawah mata semakin hilang
3. kulit rasa jadi tegang 
4. kerutan bawah mata semakin hilang
5. kulit lebih cerah

perubahan ini mungkin tidak terlalu drastik sebab kulit muka aku tidak berjerawat cuma bawah mata gelap dan kulit kusam. gambar sebelum dan selepas di ambil tanpa sebarang makeup di muka. lepas cuci muka terus snap gambar. haha :p


Cara Penggunaan:

Sila tekan 2 kali dan ratakan serum ke wajah,bawah mata,leher dan mata sebelum tidur selepas mencuci muka. Pakai 2 kali sehari untuk kesan maksimum bagi jangka masa panjang. Kesan akan dapat dirasai selepas memakai buat kali pertama. Anda akan rasa kulit menegang secara lembut kerana ia mempunyai kesan "INSTANT LIFTING" iaitu serta merta.

Bagi sesiapa yang ingin memcuba 3D Gold Stemcell Serum, ia dapat:

1. Cara hilangkan parut hitam
2. Cara nak hilangkan jeragat
3. Kecutkan jerawat
4. Nak kulit flawless
5. Dapatkan kulit tona sekata
6. Kecilkan liang pori
7. Petua kulit flawless
8. Cara melembapkan kulit muka
9. Anjalkan kulit muka
10. Kawal minyak muka
11. Cerahkan kulit wajah
12. Tegangkan kulit muka yang menggeleber
13. Hilangkan gelap bawah mata
14. Melindungi kulit dari sinaran UV
15. Cara hilangkan garis halus dan kedutan muka


Harga : RM150 Semenanjung RM159 Sabah/Sarawak $65 Brunei $65 Singapore. Harga promosi sekarang adalah RM120. sangat murah! untuk sebarang tempahan boleh ke:

Facebook : My Beauty Herbs 
Instagram : My Beauty Herbs 
Website www.mybeautyherbs.com.my 
Hotline : 011-28090446 / Office 03-90116779 

meh la cuba serum ni. memang the best! "calit-calit merecik! -Feeya (Duta Beauty Herbs)



Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs : Review Produk dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.


10 comments:

  1. Ha ah nampaklah perubahan kulit busyra, cerah berseri aih..

    ReplyDelete
  2. kalau sesuai mmg ok sgt la kan..sbb lain org lain kesan..

    ReplyDelete
  3. Hamboi.. banyaknya kelebihan serum nie..

    ReplyDelete
  4. all the best..dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  5. Slm daripada Fiza. Semoga berjaya.. Singgah BW dr segmen yang sama.. http://ourmemoria.blogspot.my/2016/10/wajah-menawan-dengan-3d-gold-stemcell.html

    ReplyDelete
  6. Harganya.. Fuh. Hasilnya dari gambar Busyra memang nampak berbeza. Makin berseri :)

    ReplyDelete
  7. Nampak perbezaan tu awak. Makin berseri dan cerah gitu =)

    ReplyDelete
  8. zaza pun pakai.. lembab rasa kulit. biasa zaza guna sebelum makeup

    ReplyDelete
  9. Salam. Terima kasih hantar entri review produk Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs Di Mialiana.com

    Entri ini telah disenaraikan. Good Luck!

    - Mia Liana -

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved