Giveaway Shade Dough by Hanis Zalikha - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Sunday, October 30, 2016

Giveaway Shade Dough by Hanis Zalikha

Hai semua

baru berkesempatan untuk join GA yang dianjurkan oleh blogger Rrai. tertarik dengan hadiah ga ni iaitu shadedough by hanis zalikha. serius warna2 lips ni memang cantik! aku paling suka dan teringin nak try adalah warna creme caramel. aku memang suka warna lips yang nude2 macam tu. hehe.. 


instagram: @busyra_takiyudin


"Random Kindness"

nak cerita pasal random kindness ni mungkin banyak yang kita buat. ada yang besar, ada yang kecil. tapi ada satu random kindness ni yang aku tak dapat lupa sampai bila2. bila teringat terus gelak! okay lets me start! benda ni jadi 2012, dah lama sangat dah. hampir 4 tahun. tapi masih terpalit dekat hati ni. 

lokasi: di toilet uitm seri iskandar *haha

macam biasa la kan bila dah habis kelas pertama nak masuk kelas kedua. mesti nak ke toilet nak terkencing la nak betulkan tudung la. macam2 ragam kalau namanya perempuan. aku pun pergi la sorang2 ke toilet. sampai ja dekat toilet aku rasa macam ada orang dalam toilet. sambil nak tunggu tu, aku pun betulkan tudung dulu. maklumla toilet dekat situ ada 2 ja. satu rosak, so terpaksa la tunggu yang satu tu jugak.

lepas tu, ada suara cakap *ada orang ke dekat luar? tolong saya boleh tak?... haishhh aku ni tetiba nak fikir movie seram time2 macam tu. sebab soalan dia tu. macam scary. haha. aku cakap la.. "ya awak, tolong apa ya?" then dia cakap, "tolong keluarkan saya dari toilet ni"... hahhhh?? pelik betul minah ni aku fikir. huhu. and last lepas aku tanya2 dia. dia cakap pintu toilet tak boleh buka dari dalam. memang pintu tu rosak. serius kesian gila dekat dia. aku cakap okay tak pe aku pergi panggil sesiapa la kan dekat luar nak kopakkan pintu tu. dia cakap tak payah. 

tau tak apa dia nak buat. dia panjat macam mana aku tak tau la dari dalam tu. tapi tiba aku nampak dia muncul dekat atas. sebab kan toilet uitm dia tak tertutup semua. boleh sampai syiling dan boleh turun keluar. *aku nak cerita pun macam pening cara dia nak panjat tu. haha. korang fikir la cemana. bayangkan je la. 

lepas tu. aku dari luar ni tolong nak pegang tangan dia dan sementara tu dia nak lompat ke bawah. ya Allah. aku fikir budak ni ganas gila. lepas dah selesai turun tu. dia say thanks. dan dia cakap kalau tak ada awak. mungkin sy still dekat dalam ni lagi. masa tu aku fikir macam aku la superwoman yang dapat selamatkan orang dari kesusahan. hahahahahaha. ermm. dan this random kindness ni aku tak kan lupa sampai bila2. 


ini random kindness aku. korang punya random kindness?? jom la share dengan aku dan rakan blogger yang lain. kalau nak, boleh lah join GA blogger Rrai ye. :)


**Giveaway ini adalah ditaja sepenuhnya oleh @loveaa.my_ dengan kolaborasi bersama blog www.bajuwarnacoklat.com. Sebarang pertanyaan mengenai produk Shade Dough [Lip Bait] by Hanis Zalikha, cara pembelian secara online atau cod boleh hubungi 013-264 7912**



6 comments:

  1. hahaha dasyat budak tu boleh panjat dinding. All the best busyra!

    ReplyDelete
  2. lawak la..nasib baik toilet tu jenis tak tutup atas..boleh panjat..

    ReplyDelete
  3. Slm daripada Fiza. Singgah BW dr segmen yang sama..gd luck http://ourmemoria.blogspot.my/2016/10/giveaway-shade-dough-by-hanis-zalikha.html

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved