Pemenang Giveaway by Busyratakiyudin

Assalamualaikum, hai semua


maaf sebab lewat umumkan pemenang sebabnya jumaat lepas aku ke negeri sembilan ke kenduri kawen kawan diploma dulu. jadi hari ni baru sempat nak update pemenang. sebelum tu, aku nak ucapkan terima kasih kepada semua yang join GA ni. dan semuanya memberikan pelbagai pendapat tentang kekurangan blog ni. aku akan cuba perbetulkan segala teguran yang korang berikan. InshaAllah. seronok baca semua komen korang. :) apapun alhamdulillah walaupun tak banyak yang join hanya 35 blogger sahaja. pemenang di pilih secara random ye. tak ada pilih kasih atau apa,. aku bagi sama rata. hehe. 


Pemenang Cash RM20 >> 
21. http://www.kasihjuju.com/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html


yang tak berjaya tu tak apa mybe next GA ada rezeki lagi kan. btw semua yang join GA ini, aku akan masukkan link blog korang dalam bloglist aku. dan akan memudahkan aku untuk selalu menjenguk blog korang. bloglist ni akan ada di blog aku sampai bila2 sampailah aku adakan GA baru ye. maksudnya diganti la *entah bila nak adakan GA lagi.. hehe


pada pemenang sila bagi detail ke fanpage blogbusyra

Nama: 
No akaun maybank:


terima kasih semua.. :)


11 comments:

  1. huhu takde rezeki..tahniah kepada pemenang ^^
    jemput join ye
    https://mellyacrayola.blogspot.my/2016/10/segmen-jom-exchange-link-by-mellya.html

    ReplyDelete
  2. huhu takde rezeki..tahniah kepada pemenang ^^
    jemput join ye
    https://mellyacrayola.blogspot.my/2016/10/segmen-jom-exchange-link-by-mellya.html

    ReplyDelete
  3. Wow, tahniah..kenapa saya tidak terrlibat ye..haishh..

    meh singgah komen yang ni boleh? hadiah ape bgi untuk pengantin eh?

    http://nonasani.blogspot.my/2016/10/selamat-pengantin-baru-wawawan-perak.html

    ReplyDelete
  4. tahniah untuk pemenang.hihi,

    thanks busyra masukkan mai dlm bloglist~!

    ReplyDelete
  5. wahhh.. tahniah pada pemenang..

    ReplyDelete
  6. tahniah kpd pemenang. blm ada rezeki sy lg :(

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-