Monday, October 03, 2016

Pemenang Giveaway by Busyratakiyudin

Assalamualaikum, hai semua


maaf sebab lewat umumkan pemenang sebabnya jumaat lepas aku ke negeri sembilan ke kenduri kawen kawan diploma dulu. jadi hari ni baru sempat nak update pemenang. sebelum tu, aku nak ucapkan terima kasih kepada semua yang join GA ni. dan semuanya memberikan pelbagai pendapat tentang kekurangan blog ni. aku akan cuba perbetulkan segala teguran yang korang berikan. InshaAllah. seronok baca semua komen korang. :) apapun alhamdulillah walaupun tak banyak yang join hanya 35 blogger sahaja. pemenang di pilih secara random ye. tak ada pilih kasih atau apa,. aku bagi sama rata. hehe. 


Pemenang Cash RM20 >> 
21. http://www.kasihjuju.com/2016/09/giveaway-by-busyratakiyudin.html


yang tak berjaya tu tak apa mybe next GA ada rezeki lagi kan. btw semua yang join GA ini, aku akan masukkan link blog korang dalam bloglist aku. dan akan memudahkan aku untuk selalu menjenguk blog korang. bloglist ni akan ada di blog aku sampai bila2 sampailah aku adakan GA baru ye. maksudnya diganti la *entah bila nak adakan GA lagi.. hehe


pada pemenang sila bagi detail ke fanpage blogbusyra

Nama: 
No akaun maybank:


terima kasih semua.. :)


Share

Related Post

Pemenang Giveaway by Busyratakiyudin
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Keep in touch! Subscribe with your email to get the updates to your email inbox.

11 Readers ♥

Tulis Readers ♥
avatar
October 3, 2016 at 11:14 AM

huhu takde rezeki..tahniah kepada pemenang ^^
jemput join ye
https://mellyacrayola.blogspot.my/2016/10/segmen-jom-exchange-link-by-mellya.html

Reply
avatar
October 3, 2016 at 11:15 AM

huhu takde rezeki..tahniah kepada pemenang ^^
jemput join ye
https://mellyacrayola.blogspot.my/2016/10/segmen-jom-exchange-link-by-mellya.html

Reply
avatar
October 3, 2016 at 9:27 PM

Wow, tahniah..kenapa saya tidak terrlibat ye..haishh..

meh singgah komen yang ni boleh? hadiah ape bgi untuk pengantin eh?

http://nonasani.blogspot.my/2016/10/selamat-pengantin-baru-wawawan-perak.html

Reply
avatar
October 4, 2016 at 1:20 AM

tahniah untuk pemenang.hihi,

thanks busyra masukkan mai dlm bloglist~!

Reply
avatar
October 4, 2016 at 8:45 AM

wahhh.. tahniah pada pemenang..

Reply
avatar
October 4, 2016 at 1:39 PM

tahniah kpd pemenang. blm ada rezeki sy lg :(

Reply