Minyak Herba Asmak Penawar Asma - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Saturday, November 26, 2016

Minyak Herba Asmak Penawar Asma

Assalamualaikum..


Sekarang ni dah heboh dekat laman sosial terutamanya di facebook tentang Minyak Herba Asmak! kenapa dengan minyak asmak ni?? minyak ini mampu untuk sembuhkan penyakit asma dan sudah semestinya dengan izinNYA.. 

memang berkesan sebabnya aku sendiri dah cuba. aku ni ada resdung, lepas tu melarat ke selsema dan terus sakit kepala kalau tidur lewat malam. Ya Allah memang tak larat sangat dalam sehari tu. terus teringat minyak asmak ni. lepas sapu saja rasa lebih selesa dan hidung pun semakin baik selepas beberapa minit, sebabnya ia berangin. dan akhirnya alhamdulillah 


Minyak Herba Asmak


Minyak Asmak ni bukan saja untuk resdung, bahkan sangat mujarab dan menjadi penawar pada penyakit asma, batuk, migrain, dan banyak lagi keistimewaan minyak ni. orang cakap serba guna lah! hehe. bukan senang tau kita nak cari ubat/minyak yang sesuai untuk penawar asma ni. lagi satu terstimoni ialah aku ni memang sejenis senggugut. letak saja minyak ni dekat perut. fuh! ambil beberapa minit dan rasa berkurang. tak ada la lega terus ye. slow-slow la kan. senggugut kot...

pelbagai lapisan umur boleh guna minyak asmak ni. sebenarnya ia sesuai untuk semua peringkat umur dari muda hinggalah warga emas. bayi boleh ke? ya! boleh sangat! memang minyak ni jadi penawar asma pada bayi jugak. 

Borak punya borak, aku terlupa nak bagi tahu yang minyak asmak ini adalah keluaran Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd. Pengasas utama Minyak Herba Asmak ini dari sepasang suami isteri iaitu En. Mohd Selodi Md. Ghazali  dan Puan Nor Fazilah Binti Abd. Mohd. So, bagi sesiapa yang berminat terus contact syarikat ni ye. nanti last pada entri ni aku bagi detail..


Apa Keistimewaan Minyak Herba Asmak ni? 

Minyak Herba Asmak







dan yang paling penting mudah di bawa kemana saja. sebab saiznya yang kecil, boleh terus masuk dalam beg! 


Berapa Harga Minyak Herba Asmak?

Harga Minyak Herba Asmak adalah Rm39.00 sebotol (30ml). korang boleh dapatkan di pengedar yang sah iaitu Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd. sangat murah dan berbaloi. korang mesti try!


Minyak Herba Asmak ada packaging baru?

Minyak Herba Asmak



Serius cantik packaging baru minyak asmak ni. sangat kreatif! sebabnya korang boleh menabung sekali. korang jangan pelik pulak kenapa ada lubang di atas tu. hehe. sifat menabung tu terus ada lepas tengok packaging minyak asmak ni. :)


Tonton Video Minyak Herba Asmak *Tips Merawat Penyakit Asma secara semulajadi



Sekiranya berminat nak mencuba atau nak menjadi agen,boleh ke link di bawah atau hubungi terus  : 

Hotline HQ : 019 - 970 8897

Website rasmi syarikat :
http://mham.com.my/

Website Minyak Herba Asmak :
http://penawarasma.com.my

Ig : mham.sdnbhd

Fb Page :

1. Penawar Asma Mujarab

2. Minyak Herba Asmak HQ

Youtube : 


Minyak Herba Asmak

belum cuba belum tahu. dah cuba pasti amalkan selalu. :)


7 comments:

  1. Aa dik.. Banyak dah tentang info minyak ni..

    ReplyDelete
  2. Eh bestnya minyak ni, mai pun ada resdung, maybe nanti boleh try.

    Eh lagi satu, Busyraaa, pasal highlight tu,hehehe, sorryyyyyyyyyyy lupa nk cakap, mai baru je berjaya bt bagi kaler hitam tadi, rupanya Mai paste code kat tempat tak betul, hehehehehe.

    ReplyDelete
  3. Banyak juga AM membaca mengenai minyak asmak ini..
    Nampaknya kena beli juga nanti..

    Posting terbaru AM
    5 Jenis Makanan Sihat Untuk Mudah Hamil


    Ikhlas dari
    AlongMisuari.com

    ReplyDelete
  4. Semakin lama semakin dikenali ramai minyak asmak ini,, bau wangi suka sangat kan :))))

    ReplyDelete
  5. menarik nie. kalau minyak yang berangin memang best guna :D
    boleh try kalau jumpa nie :)

    ReplyDelete
  6. Dah ada dah contact nak beli kat mane minyak ni. Yay. Tenkiu for the detail

    http://www.fatindays.com

    ReplyDelete
  7. baru baca tadi pasal minyak ni di blog elih :)

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved