Bedak Ruam Bayi | Ruam Bayi Powder Penawar Penyakit Kulit - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Thursday, December 22, 2016

Bedak Ruam Bayi | Ruam Bayi Powder Penawar Penyakit Kulit

Assalamualaikum..


korang pernah dengar tak Bedak Ruam Bayi atau Ruam Bayi Powder? atau seangkatan dengannya lah. haha.. rasanya dah femes dah sekarang ni! tapi bagi yang belum tau, bedak ruam ni mampu menyembuhkan penyakit kulit. terutamanya pada bayi.. tapi jangan salah paham ye, bedak ni bukan buat bayi saja tau, bahkan orang dewasa pun boleh cuba kalau yang ada penyakit macam psoriasis, ekzema, kurap, panau, kayap, ruam susu (bayi), ruam panas, kudis, kudis buta, cacar air, jerawat, luka dan lain lain masalah kulit. bermacam penyakit dapat disembuhkan oleh bedak ruam ni dan atas keizinan Allah.. kita mampu usaha kan? jadi bagi yang tertanya2 apa yang best sangat dengan bedak ruam bayi ni, meh sini aku nak kongsikan dengan korang..



Keistimewaan bedak ruam bayi:

1. Bedak ini dihasilkan daripada 100% tanah liat yang mengandungi mineral semulajadi.

2. Ia mengandungi mineral semulajadi yang bertindak menyerap segala kotoran dan toksik yang terdapat pada kulit.

3. Cepat meresap dalam kulit. Kulit terasa sejuk dan lembut .

4. Satu bekas tahan agak lama. Selalunya boleh guna dalam beberapa bulan.

5. Walaupun ia tidak semahal produk-produk lain, tapi alhamdulillah setiap kali sapu, ruam atau penyakit kulit bayi/ anak-anak semakin berkurangan.

6. Bebas Paraben dan juga bahan-bahan kimia berbahaya.

7. Kandungannya dari 100% bahan semulajadi seperti tanah liat putih dan air galian yang telah ditapis secara khusus.


"Dari tanah kita dijadikan dan dari tanah juga segala penawar tercipta"
Dari Aisyah r.a.d, Berkata: "Sesungguhnya Nabi saw berkata/berjampi bagi penyakit; Bismillah, Ini tanah bumi kami, dengan campuran air liur di kalangan kami, disembuhkan orang yang sakit di kalangan kami, dengan izin Tuhan kami." (Sohih Bukhari: Kitab Attib; Bil:5745)
okay sekarang ni aku nak tunjukkan testimoni pengguna yang sangat berkesan.. jom tengok!

Testimoni 1



Testimoni 2


Testimoni 3



Testimoni 4



Testimoni 5


sekarang ni banyak sangat produk tiruan, so pastikan korang beli yang original ye! tengok packaging betul2 tau! eh lupa pulak nak cakap yang bedak ruam bayi ni harganya ialah RM38 saja! murah kan? selamat dan suci lagi! tak perlu nak risau dah..

bagi yang berminat nak order ataupun nak usha2 lebih mendalam lagi pasal bedak ruam bayi ni boleh tengok detail di bawah ye:

Phone number: En. Hafis: 013 480 6787 (Bahagian Pemasaran) & Puan Nurul: 017 6239935             (Produk Owner)

2 comments:

  1. Hope ada kat kk, baby Alya sgt snsitif even peluh sikit da bruam huhu

    ReplyDelete
  2. nampak boleh hilangkan jerawat terus besar mata nak baca sebab nak order. yeayyy

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved