365 MUKA SURAT TELAH BERAKHIR UNTUK 2016 - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Saturday, December 31, 2016

365 MUKA SURAT TELAH BERAKHIR UNTUK 2016

Hai semua.. 


lebih kurang 5 hari tak update blog. Ya Allah, walaupun cuma 5 hari tapi rindu tu macam rindu suami! haha. :p macam2 dugaan, suka duka yang aku hadapi pada tahun 2016 ni. walaupun kadang tu rasa tak mampu nak keluar dari masalah tapi akhirnya, mampu jugak keluar dan temui 2017 esok!! Alhamdulillah. Esok meningkatlah umur aku jadi 24 tahun even tak cukup bulan lagi.. muda lagi okayyy. haha..

harapnya 2017 ni akan lebih2 bertambah berita gembira dalam hidup aku! *maksud disebalik nama Busyra* dan dapat capai apa yang aku impikan selama ni <3 korang pun sama k! InshaAllah.. kita sama2 baiki diri dan kejar apa yang kita nak kejar. semoga semuanya tercapai. okay bai. tunggu entri untuk esok pulak 1 Januari 2017 :)

10 comments:

  1. Semoga ditahun 2017 tercapai semua impian kita..amin..

    My New Post:Penawar Asma

    ReplyDelete
  2. selamat tahun baru busyra. semoga apa yg dihajat tercapai

    ReplyDelete
  3. inshaALLAH. semoga happy2 selalu. selamat tahun baru 2017! :D

    ReplyDelete
  4. yeahh tamat sudah 2016.. moga 2017 membari sinar harapan lebih baik pada kita..

    ReplyDelete
  5. Semoga thn 2017 awk lebih sukses...amin...

    ReplyDelete
  6. Hihihi selamat unofficially 24 tahun la untuk kita berdua :P

    ReplyDelete
  7. Insyallah :) Semoga tahun ni dipermudahkan untuk busyra :) dan baru tahu maksud nama busyra. Indahnya maksud 😍

    ReplyDelete
  8. In shaa Allah dipermudahkan.. Happy new busyra.. lama nya x jenguk sini :)

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved