Hadiah Gambar "Miniature Photography by Twelvelabstudios" - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Friday, December 16, 2016

Hadiah Gambar "Miniature Photography by Twelvelabstudios"

Hai semua..

hari tu aku ada join satu GA yang dianjurkan oleh blogger mirza syazwina .. tertarik nak join GA dia ni sebab gambar2 yang dia edit ni gempak! hehe.. aku pun salah sorang peminat photoshop! sebab tu suka dengan hasil kerja dia. comel2 semuanya.. so, aku nak share sikit gambar cute dari dia..

gambar first yang aku bagi pada mirza untuk di edit ni adalah gambar masa konvo diploma di uitm seri iskandar, tahun 2014.. gambar ni jadi salah satu kenangan aku.. tahun depan inshaAllah konvo kali kedua. hehe.



gambar yang kedua aku bagi mirza adalah gambar aku dengan kawan2 masa site visit di kelantan dulu.. masa tu aku dengan kawan2 yang lain singgah di tempat mangsa banjir., gambar asal adalah gambar yang berlatarkan khemah2 putih mangsa banjir. gambar tu jugak menjadi kenangan abadi. :) cuba cari mana satu aku?? hehe :p

mirza dan kawan dia buat bisnes gambar macam ni tau. so sesapa nak tempah gambar2 cute macam ni boleh la ye. rm5 saja untuk satu gambar! nak print n simpan dalam album! lawa. thanks mirza! nanti nak try la edit macam ni jadi ke tak.. tah2 kelaut...haha. nak asah bakat photoshop.. ini adalah instagram bisnes mirza >> twelvelabstudios

okay bubye!

14 comments:

  1. cantik..dan kreatif ni beb...

    kena teliti ...

    ReplyDelete
  2. comelnyaaa. :D
    suka tengok gambar edit macam nie. :)

    ReplyDelete
  3. Pergh!! Cantik sangat..
    Tahniah Busyra..

    ReplyDelete
  4. Alahai cantiknya gambar.. Tahniah adik menang GA ni.. :)

    ReplyDelete
  5. Aduiii cantiknya..berkenan pulak..hehehe.. nampak unik..pandai dia edit.. nnti nk try tempah jugak la..😄😄😄

    ReplyDelete
  6. kreatif
    comel
    cer buat gambar orang kecik ngan kucing beso
    mesti lagi cute angat hihi

    ReplyDelete
  7. Comel je gambar hasil di minikan...hihi, kan best kalau kreatif mcm tu :P

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved