Menang Kupon RM200 Contest Traveloka!! #MyTravelokaEscapade - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Saturday, December 10, 2016

Menang Kupon RM200 Contest Traveloka!! #MyTravelokaEscapade

Hai..

Alhamdulillah... aku menang kupon rm200 dari Traveloka lepas aku join satu contest #MyTravelokaEscapade .. alhamdulillah.. korang nak join jugak?? okay korang boleh baca di sini >> Terbang Jauh ke South Korea dengan Traveloka ...contest ni ada peringkat2 tau. first dorang akan cari pemenang mingguan. yang aku dapat kupon ni pemenang minggu pertama. so, korang masih ada peluang untuk dapatkan kupon macam aku ni. kalau dapat ni boleh la booking tiket flight or hotel!! untuk pengetahuan korang, pihak Traveloka memilih 10 pemenang pada setiap minggu.. korang kena join awal2. sebab kemungkinan if minggu pertama korang tak dapat. nama akan di bawa ke minggu kedua.



tak susah pun nak buat korang just tulis artikel dan post di blog korang pasal tempat yang korang idamkan. orang yang tak ada blog pun boleh join. buat satu post di facebook.. mudah kan? tak ada masalah. cepat2 join ye.. sebab 9 Jan 2017 nanti pihak Traveloka akan umum pemenang utama, kedua dan saguhati. eh! eh! korang nak tau hadiah utama dapat apa? rm4000 kupon travel + rm2000 cash!! fuhhh..meleleh peluh aku ni. hahaha.. sapa nak bagi free2 macam ni? just update entri terus menang!.. mana tau kan rezeki korang nanti.. bercuti-cutian la nampaknya.. hehe.. okay! thanks for reading! :)

24 comments:

  1. Best giler hadiah utama, tapi kalau dpt yg saguhati pun dah senyum lebar dh, hahaha. Berdebar tauuu tunggu next winner...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan! hadiah utama tuuu best! hahaha. moga mai pun dapat kupon 200 ni!

      Delete
  2. Wah tahniah busyra.. x tahu pulak tapi perasan blogger dok update pasal traveloka nii... kupon tu boeh buat apa

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq wani.. ha aa.. ramai dah yg join..try la wani join contest ni. kupon tu boleh beli tiket flight or hotel. ikut la nak yg mana.

      Delete
  3. uiih untungnyaaa.... nak try join jgk laa hehe

    ReplyDelete
  4. tahniah! abam kie tgh draft entri ni. jumaat ni nak publish. wish me luck, pls...tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq abam kie.. nnti busyra baca ya.. inshaAllah. ada rezeki mesti dapat.. amin..

      Delete
  5. Tahniah. Banyak juga tu boleh la simpang pg travel nanti

    ReplyDelete
  6. tahniahhh :) BV pun ada jugak join yg nie :D

    ReplyDelete
  7. wah seronoknya... neeza ni selalu tak ada luck kalau masuk competition so better dari hati disakiti tak payah masuk je, haha, anyway tahniah! :D

    jemput singgah dan komen
    http://www.neezalife.com/2016/12/tips-kurus-dengan-lazz-susu-kambing.html

    ReplyDelete
  8. Tahniah... boleh g holiday dh ni... hihi

    ReplyDelete
  9. nak join jgk tp Unni masi blur.. hahahahaha

    ReplyDelete
  10. Tahniah Busyra!! Semoga ada rezeki menang hadiah utama..

    ReplyDelete
  11. tahniah busyra!!! and all the best utk peringkat seterusnya...wah!!!

    ReplyDelete
  12. Whoaaa, bestnyaaa, dah selangkah nak menang tuhhh, bestnyeee, hehe

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved