Minyak Herba Asma Mujarab Original sembuhkan penyakit asma - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Friday, December 23, 2016

Minyak Herba Asma Mujarab Original sembuhkan penyakit asma

Assalamualaikum..


2 entri yang lepas aku ada story pasal Minyak Tenang Anakanda dan Bedak Ruam Bayi. so hari ni aku nak story lagi pasal Minyak Herba Asma Mujarab pulak! tak payah cakap banyak la pasal minyak ni sebab dah femes! hehe. ramai sangat pengguna memilih untuk guna minyak herba asma ni.. apa yang bagus tentang minyak herba asma? bagi yang ada penyakit asma, lelah, semput.. memang berkesan! tapi bukan tu saja tau. kalau sakit gigi, kena gigit serangga, terseliuh, muntah2 macam2 lagi. boleh apply ja dekat tempat sakit tu.. dan sangat sesuai untuk bayi!

pastikan korang beli ye, cuba yang original punya! eh! kenapa aku cakap original? ada tiruan ke? haaa nanti aku story k.. apa yang aku paling suka pada minyak herba ni adalah sebab ia mudah di bawa kemana saja, senang nak campak2 dalam beg! :p sebelum aku story dengan lebih mendalam lagi... apa kata korang usha dulu video dekat bawah ni..


ok dalam video tu tadi terangkan pasal produk tiruan kan? haaa. jangan terkejut sebab ramai sangat sekarang ni yang meniru produk lain. so kalau korang nak beli, kena hati2 ye. maklumlah minyak herba asma ni kan dah popular di Malaysia sampaikan ke luar negara! Singapore, Indonesia, Thailand, banyak lagi lah! so pastikan kalau nak beli, logo hologram tu check betul2! caranya macam mana? boleh tengok dalam video tadi or gambar di bawah ni..




Ciri2 penting bila nak beli Minyak Herba Asma Mujarab

1. Pembaharuan Sticker
2. Perubahan pada gambar kanak-kanak sedang senyum.
3. Perubahan logo Halal (Bukan Halal JAKIM)
4. Penambahan pada Logo Herba Asli Original



Pastikan beli yang original!!


dah kenal dah kan yang mana satu original? so sekarang ni apa kata korang tengok testimoni pengguna!

Testimoni 1



Testimoni 2



Testimoni 3



Testimoni 4



Testimoni 5



alhamdulillah dengan izin Allah, semua pengguna suka dengan minyak herba ni. testimoni yang bagus2 ja di baca. jadi bagi sesiapa yang belum cuba tu apa kata korang try beli untuk baby ke untuk ayah mak or untuk diri korang sendiri. serba guna! harga berapa?? RM39 sahaja! murah dan berbaloi..


#minyakherbaasmaoriginal  #herbaasma  #herbaasmamujarab  #minyakasma  #minyakasmaoriginal  


macam mana? berminat untuk beli or nak tanya sebarang soalan? senang saja korang boleh ke detail yang aku beri di bawah ni ye..




Phone NumberHQ En. Hafis: 013 480 6787 (Bahagian Pemasaran) & Puan Nurul: 017 6239935 (Produk Owner)



2 comments:

  1. Bagus minyak nie..
    Akak suka bau dia yang wangi.. menenangkan..

    ReplyDelete
  2. Memang bnyak manfaat.. Unni pun tgh buat review pasal ni tp duk dlm draft lagi.. Hihihi

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved