AKTIVITI BERBASIKAL DI UITM PUNCAK ALAM

Assalamualaikum, hai

lama jugak tak update post baru. dan hari ni terasa nak share dengan korang, seronoknya berbasikal. actually, cycling ni memang hobi aku. dah lama sangat tak cycling. teringin habes dah ni. haha. asyik tangguh ja kalau nak keluar time petang. uitm ada buat sewa basikal untuk student yang nak beriadah selain jogging. aku kalau jogging ni lemah sikit. huhu. 








ronda2 dalam uitm saja. sebab basikal ni tak boleh dibawa keluar dari uitm. haha. enjoy!

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-