BEAUTY PRODUCT REVIEWS: RATU SCRUB ORGANIC - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Monday, January 23, 2017

BEAUTY PRODUCT REVIEWS: RATU SCRUB ORGANIC

Hai..


Entry kali ni aku nak kenalkan dekat korang satu jenis scrub untuk yang belum pernah baca entry aku yang lepas2 tu sebab sebelum ni aku dah penah buat review.. tapi tak ada letak cara nak pakai scrub ni macam mana kan... Apa nama scrub yang aku pegang tu? itu adalah Ratu Scrub Organik.. kali ni aku nak tunjuk pada korang warna scrub dan cara penggunaannya. mudah ja. sambil pejam mata pun boleh buat. haha :p Ratu Scrub organik ni memang diperbuat dari bahan2 semula jadi, so tak perlu la risau kalau nak pakai kan. tak ada bahan kimia atau apa2 pun. bukan saja setakat kulit jadi putih tapi yang bestnya kulit jadi flawless dan licin. yang parut2 semua hilang kalau konsisten pakai pagi dan malam. 



Kelebihan Ratu Scrub

❤ Menghilangkan jerawat badan dan bau badan 
❤ Kulit cantik, halus, gebu dan cerah 
❤ Buang daki,buang sel2 mati,buang minyak di badan
❤ Memutihkan celah2 tersembunyi
❤ Mengurangkan tekanan dan keletihan 
❤ Kulit lembut dan lembab
❤ Kulit kembali sekata
❤ Menghilangkan ruam2 dan gatal2 dibadan. 
❤ Kulit sentiasa tegang dan tidak berkedut
❤ Aroma yg cukup menyegarkan



scrub ni boleh dicampur dengan pelbagai jenis bahan lain macam sebuk teh/ yogurt/ tomato/ avocado/ dan seangkatan dengannya lah. yang korang rasa sesuai. tapi yang aku pakai tu, aku cuma campur dengan air ja. hahaha. malas kata kau! kalau ada masa lebih baru boleh buat campur macam2. sekarang tak sempat plus malas. hehe. scrub ni warna putih bersih sebab ada campuran beras dalam bahan2 scrub ni. 

masa pakai tu korang tonyoh2 la sikit ye. tapi jangan la sental macam basuh baju tu. haha. tonyoh2 tu sebab nak bagi blackhead/ whitehead tu keluar dari muka. baru nanti muka rasa selesa. lepas tu biarkan selama 30 minit. biar kering, sampai korang nak senyum pun dah tak mampu. :p ..haaaa masa tu baru cuci muka then lap dengan towel bersih ye. then korang akan rasa betapa flawless nya kulit muka tu. tapi pakai kena setiap hari tau. kulit rasa lembut sangat. selain dari muka dekat badan pun boleh guna. 


kalau rasa berminat dengan Ratu Scrub Organik ni boleh la cuba ye. korang tak kan menyesal. dan akan repeat order lagi dan lagi. boleh tengok detail di bawah untuk order :)


Page owner (baru buat) : Rahsia Ratu Scrub *mintak tolong korang like page ni 
No Telefon                      : 0175719091 (whatsapp/ mesej)


14 comments:

  1. wah macam best jaa :D dok cari je cara hilangkan parut jerawat ni ha..

    ReplyDelete
  2. Bestnyaaa tengok, berseri je kulit Busyra...

    ReplyDelete
  3. wahhh...boleh berspa di rumah mcm ni..kulit busyra yg mmg cantik makin flawless gitu..ni nak jugak ni..hehe

    ReplyDelete
  4. Skrg mmg rmai guna scrub dr bhn smlajadi kn. Lebih selamat.

    ReplyDelete
  5. cntiknya kulit awk.. :D
    follow sini #1297

    ReplyDelete
  6. Bersih je kulit muka Busyra..
    Mesti bestlah..

    ReplyDelete
  7. teringin nak pakai scrub macam nie. tapi tunggu dulu la. masih nak pulihkan balik kulit. :D cantik kulitttt muka :3

    ReplyDelete
  8. menarik, model pun comel dah ..hehe

    ReplyDelete
  9. ohh scrub ni la... muda lagi yer busyra ni.. nampak nau mama jue ni kertu dah..

    ReplyDelete
  10. Makin licin dan cantik kulit muka busyra nanti :D

    ReplyDelete
  11. Bestnya tonyoh muka dengan scrub. Mel ade try several jugak from garnier and st ives. Boleh jugak try dengan yg ni. Klau rajin cmpur kunyit skali hihi

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved