Chinese New Year Megasales @ www.nile.com.my

Hai semua..


Siapa nak angpau sempena Chinese New Year ni? sila angkat tangan! hehe. sesiapa ja boleh dapat angpau ni, sebab nile.com.my nak bagi angpau pada sesiapa yang join contest ni. mana tau rezeki korang kan? berapa banyak tu Nile nak bagi? RM1000 okayyyy.. tak nak ke uolsss. haha. 

RM300 Duit Raya x 1 pemenang
RM200 Duit Raya x 2 pemenang
RM100 Duit Raya x 3 pemenang

Nile ni memang baik hati sebab nak bagi free delivery bagi sesiapa yang shopping RM48 ke atas. cepat tau sementara stok masih ada. mesti la kena cepat sebab ramai sangat orang dok usha nak shopping dekat Nile ni.. meh la tengok barang apa yang aku berkenan di hati.. hehe



Product: Handbag
CNY2017 Sales price: RM17.90
Date: 23/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 260 units only



Product: Handbag
CNY2017 Sales price: RM17.90
Date: 23/01/2017
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 350 units only



Product: Woman bag 
CNY2017 Sales price: RM29.90
Date: 23/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 450 units only



Product: Cardigan
CNY2017 Sales price: RM24.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 12.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 96 units only



CNY2017 Sales price: RM23.90
Date: 24/01/2017
Time Start: 4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 150 units only


stok yang lepas2 semuanya dah habis dibeli. tinggal yang ni je. so, sesiapa yang berminat boleh la cepat2 grab! hanya di NILE!


sesiapa yang nak join Giveaway ni boleh ke blog Lyssa :)

Post a Comment

6 Comments

  1. Besaq ny jumlah angpau raya !!

    ReplyDelete
  2. best first n second tu sy suka..cepatla gaji...nak beli!

    ReplyDelete
  3. Good luck ye..esok pengumuman pemenang kot..hehe

    ReplyDelete
  4. Besar sungguh angpau! hadiah handbag tu menarik :)
    Good luck busyra :D

    ReplyDelete
  5. Nile ni memang menggoda btoi. Mek pernah beli hndbag kat nile ni. Elok kualitinya. Dah setahun pakai tp still ok lg ;)

    ReplyDelete