Jimat belanja dengan Kupon Diskaun Online Shopping!!


Hai semua.. Sekarang ni kan tengah musim sale habis-habisan. Korang yang suka online shopping tu selalu terjah ke website shopping apa? aku ni jenis kalau dah berkenan dengan satu barang dekat online shopping memang tak boleh nak tahan. hehe. tapi kadang tu mahal, apa yang aku nak beli. target harga rm50, then tengok2 pada harga dah rm70 pulak. dalam hati ni terfikir tak ada diskaun ke? huhu

korang pernah tak rasa apa yang aku rasa ni. nak diskaun tapi tak dapat? haaa, jangan nak risau lagi meh sini aku nak kongsi dengan korang ada satu website ni yang boleh tolong korang dapatkan harga yang murah, diskaunnn berbaloi-baloi. tak perlu nak risau lagi dah. cuma kena pandai terjah, usha, cari. hehe


Ini la diaaaa.. bagi yang belum tahu, Paylesser.com merupakan website aggregator kupon yang diusahakan oleh Shoogloo Digital Marketing Pvt. Ltd.. Website ni memang bagi kupon diskaun pada pada korang yang suka sangat online shopping. Macam-macam barangan yang korang boleh dapat dengan guna kupon yang ada dekat Paylesser ni. free saja, korang tak perlu nak bayar apa. ambil kod kupon dan boleh terus shopping di website favorite korang! 

Suka tak? suka tak? hehe. so macam mana nak dapatkan kupon yang ada diskaun hebat ni? aku akan ajarkan korang step by step ok.. aku sendiri pernah menggunakan kupon yang ada di Paylesser ni. memang best! 

Banyak website online shopping yang ada di Paylesser ni. Di bawah ni adalah salah satu website favorite aku! Macam-macam kupon diskaun fashion valet yang korang boleh dapatkan dengan mudah! macam mana caranya? ikut step di bawah ni ye. 

Bagaimana cara nak gunakan/ dapatkan kod diskaun dan offer di Paylesser?


1. Cari button yang ada tulis "get coupon". then klik!



2. yeayyy. dah dapat kopun untuk shopping 15% diskaun. copy kod tu then klik pada button oren "Open"..


3.  Lepas dah pilih barangan apa yang dah pikat hati korang dalam website ni, masukkan kod promo tadi tu untuk korang dapatkan diskaun. rugi lah kan kalau korang selalu sangat nampak kotak promo code di setiap pembelian shopping korang tu tapi tak tahu nak isi kupon apa..So, dengan dapatkan kod kupon di Paylesser ni boleh lah dapat diskaun kan.. 

*eh eh... bukan website ni saja korang boleh dapatkan kupon. ini contoh ye. aku tunjukkan apa yang aku suka untuk shopping. hehe. bermacam website online shopping yang korang boleh terjah. cumanya korang kena godek2 yang mana berkenan.. hehe..


Settle! senang ja kan? tak susah pun nak dapatkan kupon diskaun macam ni. okay sekarang ni aku nak ajarkan korang cara nak tahu barangan apa yang ada offer. kali ni aku nak bawak korang terjah Zalora Malaysia .. ni adalah salah satu laman web kesukaan aku. Hujung2 tahun macam ni zalora pun tak terlepas untuk buat sale besar-besaran. kalau nak murah kena lah cari yang ada offer kan? meh ikut step di bawah..


1. Cari button yang ada tulis "get offer". then klik!


2. Kena tunggu kejap ye. 


3. Dah habis tunggu loading tu.. taraaaa! korang dah boleh cari barangan apa yang offer. aku suka terjah barangan kecantikan. nak beli eye shadow lah! hehe


mudah sangat kan dengan Paylesser.. barangan di website ni, memang semuanya terbaik dan lagi bertambah baik dengan kupon di Paylesser Bagi yang suka online shopping memang sangat berbaloi untuk korang cari kod kupon di sini. yang tak pernah shopping pun boleh lah try ye. Selamat shopping dan nikmati diskaun hebat habisssss... :)

Post a Comment

9 Comments

  1. Ohmygod, Rii memang suka sangat beli online ni. Waaa suka-suka, thank you sis ^^

    ReplyDelete
  2. Wahhhh, bestnya. I loveeee discount. Hihi

    ReplyDelete
  3. yeeehaa njoy shoppin ..blink blink aje mata bila nampak discount kan..haha

    ReplyDelete
  4. Uiii rajinnya busyra shopping online, hihi..

    ReplyDelete
  5. baru taw website ni. boleh cuba guna cara ni. jimat. hehe

    ReplyDelete
  6. Cantiknya warna Maybelline Nudes tuuuuu 😍 first time siqah dengar website ni. Rajin busyra beli online :)

    ReplyDelete