Voucher RM100 dapat 4 Barang dari Lazada

Hai


Baru2 ni kan Lazada ada buat pelancaran Online Revolution, sales besar-besaran. yang murah gila tu! then setiap penyertaan blogger yang buat entri pasal tu akan di masukkan dalam list untuk menang voucher RM100 dari Lazada Malaysia. berapa orang yang terpilih aku tak sure. dan alhamdulillah aku salah seorang yang bertuah! lepas ja tau dapat voucher RM100 tu terus godek2 website Lazada! nak usha yang mana berkenan di hati. dah target nak ambil 4 barang bagi cukup RM100. so, barang2 dekat bawah ni la menjadi pilihan hati hakak!! :p


1. Perfume Victoria Secret (Pure Seduction)
RM 38.72




2. Makeup Brush
RM 10.56



3. Woman Vintage Bag
RM 26.32




4. Stick Monopod
RM 24.55



Total: RM100.15 .. terlajak 0.15 sen. huhu. nasib 0.15 sen ja. :p ..Alhamdulillah barang sampai dengan selamat dan cantik! cuma warna beg tu agak berbeza dengan dalam website Lazada. tapi aku okay ja, as long as dia tak rosak! sebenarnya dah lama order semua barang ni dalam 15 Dis haritu. tapi disebabkan ada dua barang dari oversea iaitu makeup brush dan vintage bag, tu yang lambat sampai. ambil masa yang agak lama. petang tadi baru sampai vintage bag! barang yang last sekali!

Apapun aku agak berpuas hati dengan Lazada Malaysia. thanks sebab sudi beri aku peluang untuk shopping di Lazada! <3 korang yang berminat boleh la jenguk Lazada Malaysia. okay bubye!

Post a Comment

17 Comments

  1. salam busyra ..singgah sini.. bestnya .. dapat voucher.. tak ada rezeki nak dapat voucher .. apapun tahniah

    ReplyDelete
  2. Jelesnya, mai daftar lazada haritu, then bila nk log in dia ckp password salah, bila buat password recovery, dia tak hantar pun emel ke apa ,senyap je, geram betul. last2 kecewa T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. la yaka mai.. hmm. mmg kekadang problem skit. nnti mai cuba lagi tau. sebab Lazada banyak buat mcm ni dekat blogger2. best!

      Delete
  3. Bestnya dapat menang voucher . 😊
    Nk pnjm monopod. Hee

    ReplyDelete
  4. best lah dapat baucer...
    Banyak juga yang boleh dibeli dengan RM100 kan..
    Kira ok lah..

    Ikhlas dari
    AlongMisuari.com

    ReplyDelete
  5. Wah... Shopping akhir tahun. :p RM100 sbnrnya memang boleh dapat banyak barang.. Cme kite kena bijak berbelanja..

    ReplyDelete
  6. wangi tak yang Perfume Victoria Secret (Pure Seduction) tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wangi lisa! <3 busyra mmg kalau VS suka wangian pure seduction.

      Delete
  7. wahhh bestnya. banyak jugak barang boleh beli dengan baucer rm100 tu kan. :D
    suka tengok beg tu. comel je :)

    ReplyDelete
  8. Vintage bagi tu memang cantik..
    Tahniah Busyra..

    ReplyDelete
  9. Huwaaaa bestnyeee... Beg tu yang best.. Hehehe.. Tahniasss dik..

    ReplyDelete
  10. Bestnyaaaa! Suka beg coklat tu :D

    ReplyDelete
  11. ala.. bestnye !! ape nih lazada tak contact kakak pon.. hahahaha~ jimat kan kalau jadik blogger nih.. kakak baru dapat voucher RM 100.00 dari Zalora.. pon menyoping sakan weyh..

    ReplyDelete