BLOGGER TERKENAL CIK EPAL KOMEN DI BLOG AKU


photo credit: cikepal06.blogspot.com

Hai, Assalamualaikum.. bertambah excited nak berblogging sebab blogger terkenal cik epal komen di blog aku! seriously, aku memang suka dengan blog cik epal dari pelbagai aspek. cewah! hehe.. dari segi penulisan, design blog yang simple, gambar yang menarik.. semua lah! cik epal antara salah satu blogger favorite aku.. selain dari tu, blogger namee roslan, blogger yuyu, blogger irine nadia.. dan ada beberapa blogger lain.. bila ada blogger terkenal macam ni komen di blog kita, rasa macam terkejut dia tu 7 hari 7 malam tak habis. haha.. over nau! thank you cik epal sebab sudi komen di blog picisan ni.. siapa dekat sini suka baca blog cik epal jugak?? sila angkat tangan. heee



cik epal komen di entri free sample pixy. walaupun hanya sebaris ayat.. tapi ianya sangat memberikan inspirasi yang besar untuk aku terus menulis dalam dunia blog.. bila korang jadi seorang blogger mesti akan ada seorang yang korang suka sangat baca blog dia kan? dan jadikan dia sebagai inspirasi korang. :)



nak acah-acah posing macam cik epal.. hehe. tapi tak mampu nak pegang handbag sebab masa ni seronok sangat dah selesai viva thesis.. :p even hanya berlatarkan dinding kolej uitm.. kau hadoo.. haha.. okay tadaaa, bai!

30 comments:

  1. hahahah seronok kannnn! Cik Epal pun komen entry syed tadi rasa macam fuhhhh biar betul, ingatkan fake account ke apa kan. Terus rasa berbangga dan semangat nak blogging.

    ReplyDelete
  2. Tahniah you all..
    Bukan senang Blogger femes komen blog kita kannn.. Busyra bila famous dan ramai peminat nanti jangan lupa singgah dan komen blog akak tau 😍

    ReplyDelete
  3. Kan!! Seronok kan! Hihi. Rasa macam wow! Walaupun komen ringkas je tapi okay. Berbunga hati ;) Cikepal pun komen entri siqah jugak tadi. Hii 😍

    ReplyDelete
  4. Ehhhh, jelesnyaaa. Dah tiga orang malam ni tgk Cik Epal komen termasuk Busyra. Syed, kak Siqah and Busyra. Sobsob

    ReplyDelete
  5. Samalah akak. Haha, x sgka kan, igtkan ada org guna nama sama 😅😅

    ReplyDelete
  6. Bestnya blog bila idola kita dlm berblogging melawat dan komen kan. hihihi.

    tapi cik epal tak datang pun blog Mai, hahahah.

    ReplyDelete
  7. Sep sikit. Kak ana pun dpt juga. Excited gitchuwww :)

    ReplyDelete
  8. yea..menjadi terkenal lah blog ini nanti (^_^).

    ReplyDelete
  9. Wah, untunglah famous blogger komen blog dia! :)

    ReplyDelete
  10. Kunjungan pagi. Wahhh seronoknya Mama Han komen.

    JOM KE BLOG UYUL >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  11. tq sebab baca blog saya.. saya pun terkejut blogger yang hebat macam busyra & cik epal ni drop komen kat blog saya. Saya ni blogger picisan jer, follower pun tak ramai macam busyra, tapi happy sgt sebab blogger popular baca blog saya & drop komen, TQ Busyra

    ReplyDelete
  12. Saya juga terkejut cikEpal komen kat blog saya, rasa nak buat kenduri... hihi...

    ReplyDelete
  13. same here busyra!!!!
    saya pun terus bukak laptop bila belek email dapat komen dari cik epal!! mak aih!!! seriiuslahh itu cik epal, cik epal?? giler r tak percaya! huhuhuhu excited tak hilang hehehehhe

    ReplyDelete
  14. Akak jeles.. Hehehe..
    Semoga Busyra makin bersemangat berblog.. Chayook.. Chayook..

    ReplyDelete
  15. jeles nyaaa. fav blogger airah jugak ni

    ReplyDelete
  16. Wahhh..seronok tul perasaan kan bila blogger famous jengah dan komen kat blog kita. Tahniah! teruskan menulis.

    ReplyDelete
  17. Eh.. Ala jeles gila nih.. Kenapa yang lain semua dapat nie.. Q_Q

    ReplyDelete
  18. Wahhh bestnya. Saya pun selalu follow up cikepal. Kebetulan nama kitorang sama =)

    ReplyDelete
  19. wahh bestnya.. unni kenal cik epal, yuyu kat nuffang.. dorang dpt anugera bloggerati

    ReplyDelete
  20. sy pon x percaya cik Epal sudi singgah & komen kat entry sy tntg tahayul tu. memula x perasan, bila dah approved & baca balik, terselit nama cik Epal ��

    ReplyDelete
  21. sy ada jugak blogger inspirasi sorg ni..dia x femes mana pun, blog biasa2 ja tapi bila dia komen dekat blog kita rasa teruja sangat2 hehe so sy pun pagam apa busyra rasa hehe

    ReplyDelete
  22. Woww tahniah Busyra. Ira pun suka dengan blog Cikepal,Irine,Yuyu,Fatin Liyana cerita dorang tak pernah membosankan tapi sekarang dorang dah tak seaktif dulu sejak mereka bergelar ibu ibu mithali hehehe

    ReplyDelete
  23. ramai nya peminat cik epalllll.. hiii selalu jugak follow n baca entri cik epal tu... tak apa busyra chai yok2 .. mana la tahu femes cam cik epal kan

    ReplyDelete
  24. Wah comelnya dia.

    Bila agaknya dapat komen drpd idola aku hehe. Jap nk tengok blog cik epal.

    ReplyDelete
  25. wah bila agaknya rabia nak famous mcm dia ya.

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-