HADIAH UNTUK TOP KOMENTATORS DI BLOG BUSYRA TAKIYUDIN

Hai..


seperti yang dijanjikan, aku memang berhasrat nak bagi hadiah pada top komentator di blog ni.. hadiahnya adalah Huda lipstick yang aku ada story di entri sebelumnya.. hanya 2 blogger saja yang akan dipilih.. macam mana aku kendalikan siapa top komentator di blog ni? aku guna applikasi top widget commentators.. tak da nya aku nak kira satu2.. hehe. hadiah yang aku nak bagi ni tak seberapa dibandingkan dengan kasih dan setia dorang ke blog aku. haha.. tanpa blogger2 macam ni, blog aku akan sunyi sepi.. jadi dengan hadiah ni, boleh lah dibuat kenangan dan di pakai setiap hari.. sepanjang aku ada blog sejak 2010, tak pernah sekali pun aku bagi hadiah top komen pada blogger-blogger.. memang selama ni ada niat nak bagi, cuma belum masanya.. so! siapa blogger tersebut? and taraaaaaaa.. 


tahniah blogger mai dan kak sha.. terima kasih sekali lagi sebab selalu datang melawat dan tinggalkan komen di blog busyra.. nanti bagi nama, alamat dan no phone di facebook atau email busyra ye.. hari isnin or selasa busyra akan pos.. InshaAllah.. okay, ini saja untuk kali ni, dan InshaAllah akan datang akan ada lagi hadiah untuk top komentator di blog busyratakiyudin.com.. dan tak lupa jugak aku pada blogger kak siqah, mek, dan kak lea.. mereka juga top 5 komentator di blog ni.. 

dan pada aku tak sebut nama tu, bukan bermakna korang tak selalu komen di blog aku ye, sebab terlalu ramai blogger yang komen di blog ni, kalau boleh semua aku nak sebut tapi nanti panjang pulak entri kali ni. hehe.. apa pun, terima kasih sangat pada semua <3

26 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki Mai dah Sha ❤❤❤

    ReplyDelete
  2. Bestnya dapat hadiahhhhh! nak juga haha tapi kena bagi lipstick dekat orang lain lah keh2.

    ReplyDelete
  3. Tahniah Mai dan Kak Sha... biar apa pun hadiahnya, orang memberi terima je... hehe..

    ReplyDelete
  4. Tahniahhhh buat Mai dan Kak Sha. Bertambah meletoplaa depa pakai lipstick baru. Hehe

    ReplyDelete
  5. wahhh, bestnya 😄 tahniah Mai & Kak Sha 🎉 tangan yg memberi lebih baik dari yg menerima 😉

    ReplyDelete
  6. Wahh bestnya Mai dan Kak Sha. Hehe. Boleh melawa lah nanti dengan lipstick baru. Hehe.

    ReplyDelete
  7. waaa. lepas ni nak jadi top komentor pulak lah. tahniah kpd yang dapat give

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah.. Terima kasih Busyra..
    Yeah!! Tahniah juga pada yang lain..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah juga pada kak sha :D hihi. Moga makin murah rezeki Busyra.

      Delete
  9. tahniahh smoga lebih bersemangat nak blogwalking hihihi

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah! Terima kasih Busyra. Excitednyaaaaaaaa.... ahahaha.

    Mai dah email tau. ;)

    ReplyDelete
  11. Serunuknya mereka. Tahniahhhh Mai dan Kak Sha

    ReplyDelete
  12. Tahniah! buat Mai & Shahida.
    Tetiba Mrs. A terasa.
    Mrs. A pun belum pernah lagi bagi hadiah pada top komenters.

    ReplyDelete
  13. Great post, I very like it :)

    new post
    https://www.instagram.com/ilijac/
    http://mensfashionobsession.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  14. Tahniah..wah dapat lipstick....
    Cheers...

    ReplyDelete
  15. wahhh tahniah2. makin bersemangat la nak komen2 lepas nie kan :D

    ReplyDelete
  16. tahniahhh...

    kena listkan utama blog ni. hehe.. nk mng jugak

    ReplyDelete
  17. Tahniah kepada yang terpilih..
    Alhamdulillah rezeki buat mereka..

    ReplyDelete
  18. Tahniah, selalu ziarah tapi kadang2 habis baca entry lupa nk komen hehe.

    ReplyDelete
  19. Tahniah kepada sapa yang menang top commentor :)

    ReplyDelete
  20. tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  21. wahhhh menang dgn bergaya tu... hahaha tahniah sha n mai.. korang memang terbaikkk!!

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-