SEGMEN "HASRUL HASSAN BANTU TRAFIK BLOG MEROKET"

Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket

Hai semua, bila ternampak post dari blogger Hasrul Hassan, aku terus klik new post untuk join segmen ni.. bagi aku blog Hasrul Hassan adalah salah satu blog sifu dalam dunia blogging ni.. bermacam entri yang menarik dalam blognya.. bukan tu saja, (pageview) pv blogger Hasrul Hassan ni memang superb tinggi! siapa tak nak dapat trafik blog macam tu kan.. hehe.. so, bila nampak entri dari blogger Hasrul Hassan, memang satu peluang besar bagi aku. InshaAllah, pv akan meningkat.. kalau pv tak naik dalam sehari tu, rasa lemau sangat.. kemana la pv aku untuk hari ni.. pv la yang buatkan setiap blogger lagi bertambah semangat untuk berblogging.. 

jom join ramai-ramai segmen ni, boleh klik pada banner ye untuk join..sebab syarat yang diberikan pun sangatlah simple dan mudah untuk korang follow.. syarat-syaratnya adalah:

  1. Peserta mesti ada blog.
  2. Peserta diwajibkan untuk buat satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini dalam post berkenaan. Banner tersebut mesti link ke blog/post ini.
  3. Dalam post tersebut, sila letakkan satu URL blog post anda yang anda mahukan trafik meroket. 
  4. Wajib untuk LIKE page HASRULHASSAN.COM (klik sekarang dan LIKE)
  5. Wajib untuk LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL (klik sekarang dan LIKE)
  6. Wajib untuk FOLLOW Google Profile Hasrul Hassan (klik dan FOLLOW)

Kepada tuan Hasrul Hassan,

Saya nak trafik blog meroket untuk post saya yang ini >
http://www.busyratakiyudin.com/2017/02/google-adsense-terima-permohonan-untuk.html


good luck semuaaaa. <3

13 comments:

  1. Goodluck dear..
    Mrs pip pun baru ja join tadi...

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya Busyra.... Good Luck....

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen awak. Goodluck !

    ReplyDelete
  4. Tak sempat nak joint meroket..
    Semoga trafik Busyra meroked ohsem ke bulan..

    ReplyDelete
  5. semoga berjaya dengan meroketnya (^_^).

    ReplyDelete
  6. best of luck utk meroket ni na. hehehe

    ReplyDelete
  7. Selamat meroket. Hati hati masa turun nanti
    .
    Gayat tinggi. Haha

    ReplyDelete
  8. Busyra, dah meroket tak pageview? :)

    ReplyDelete
  9. Uhh saya terlepas pandang .. ada beberapa blog tertinggal, in Sha Allah .. trafik meroket pada 14 mac 2017

    ReplyDelete
  10. jalan2 dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-