KELAS BELAJAR AUTOCAD DAN 3D-MAX DENGAN CARA MUDAH

Hai semua..


aku ada good news untuk korang ni.. nak tau tak? okay kejap, before aku sampaikan good news ni, aku nak tanya korang, pernah tak dengar atau guna software autocad? aku rasa benda ni sangat familiar kalau korang ambil bidang macam aku iaitu perancang bandar dan wilayah.. memang kalau tak guna Autocad tak sah dan tak sempurna hidup! hehe.. kalau arkitek pun guna jugak dan seangkatan dengannya lah kan.. then pernah tak korang terfikir cara mudah untuk korang belajar autocad dan 3D max ni? kalau belajar dekat you tube pun kadang tu confius kan? so dalam entri kali ni aku nak kenalkan dekat korang kelas belajar autocad dan 3D max dengan sangat mudah!


dalam kelas ni boleh buatkan korang rasa happy gila dengan software ni, yang penting kena ada minat nak try belajar buat lukisan pelan dan bangunan.. yang bestnya dalam kelas autocad dan 3D max ni hanya maximum 3 orang saja! so, memang perhatian 100% pada korang yang join kelas ni.. best kan? kenapa best pulak ni? yela mana tak bestnya sebab 90% pembelajaran secara praktikal.. bukan tu saja, banyak lagi kelebihan lain yang ada dalam kelas belajar autocad dan 3D max ni.. antaranya adalah...

personal coaching khas untuk korang! so segala soal jawab menjawab akan dapat dibincangkan..

teknik mudah, praktikal dan berkesan untuk kuasai ilmu Autocad dan 3D Max. pembelajaran tidak terhad kepada sukatan pembelajaran saja (buku), tetapi praktikal berdasarkan pengalaman.. 

kelas ni akan pastikan korang paham dan jelas untuk kuasai ilmu autocad dalam masa 2 hari dan untuk 3D Max dalam masa 4 hari saja.

Testimoni 1


Testimoni 2


Testimoni 3


siapa yang akan mengajar dalam kelas Autocad dan 3D Max ni? korang tak perlu risau sebab tenaga pengajar adalah dari sifu yang berpengalaman luas dalam bidang ni dan dan pengajar dari kumpulan IPTA..

best tak? kalau dah rasa berminat tu, jangan nak tunggu-tunggu lagi, korang boleh terus daftar sekarang untuk ikuti kelas belajar Autocad dan 3D Max! dekat bawah ni aku akan sediakan detail supaya korang senang nak contact..



Instagram: kelas belajar Autocad dan 3D-max cara mudah

Whatsapp: 013-2020912


Post a Comment

4 Comments

  1. Alaa Mai tak pernah belajar autocad ni, tak tau mendeeee pon... tapi cik abe belajar la dulu, hahaha.

    ReplyDelete
  2. ..dulu ingat belajar sekejap autocad ni tapi x details lah busyra.. sekarang ni dah mudah.. dah .x macam dulu.. :).

    ReplyDelete
  3. Alamak.. Cam tak boleh nak masuk je kalau belajar yang cengginie..
    Tapi bagus perkhidmatan yang ditawarkan..
    Semoga membantu mereka yang nak belajar..

    ReplyDelete
  4. Sesuai untuk mereka yang ambik course binaan bngunan dan yang berminat untuk menajamkan lagi kemahiran mereka 😄

    ReplyDelete