Mocha Ice Blended McD sedap gila! - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Friday, April 28, 2017

Mocha Ice Blended McD sedap gila!

Hai..

mocha, iceblended, foodie, food, mochaiceblended,

hari ni nak story pasal makan dan makan.. hehe. eh btw korang dah lunch? lunch apa hari ni? aku tadi pagi bawak mak ke tesco beli barang dapur untuk sebulan terus. huhu.. tiap-tiap bulan rutin yang sama.. ke tesco!. haha.. lepas dah penat beli barang semua tadi, terasa tekak nak minum mocha ice blended Mcd! serius sedap! aku suka sebab dia rasa pahit-pahit sweet gitewww! hehe.. drive thru je la kan.. nama pun nak beli air ja tak kan la over nak masuk beli kat kaunter.. haha! before ni aku dah pernah rasa sekali kot.. semuanya ada 3 jenis rasa mocha. so boleh la pilih nak yang mana kann.. aku baru try rasa 2 perisa yang lagi 1 tu belum.. mybe next time.. 


tadi beli untuk adik dengan mak sekali dan dorang pun nak rasa yang sama.. so tak dapat la nak tukar2 dan rasa perisa lain.. korang dah pernah try ke belum mocha ice blended ni? if belum pernah dan teringin, try lah! sebab best.. harga untuk 1 rm10 macam tu la.. termasuk gst la kot tu.. haha. 

mocha, iceblended, foodie, food, mochaiceblended,

yang aku beli tadi adalah mocha chips.. sebelum ni aku pernah try dah yang mocha biasa tu.. untuk mocha oreo belum pernah try lagi..

*aku akan blogwalking ke blog korang hari ni ye.. tungguuuuu.. :p

22 comments:

  1. mcm nak pegi sekarang jugak kat mcd....sedapnyerrrrr

    ReplyDelete
  2. Kak ana tak boleh minum mocha. Rugi nya.

    ReplyDelete
  3. macam telan air liur je kat sini tengok aksi tuh...McD jauh woooo...isk iskkk

    ReplyDelete
  4. Aduii sis takuatt em hahaha sedapnyaaaa T_T

    ReplyDelete
  5. Saya suka yg pahit.
    Lagi pahit lagi sedap

    ReplyDelete
  6. Pernah makan ais krim McD je, tu pun orang belanja 😏

    ReplyDelete
  7. wah.. org suka ice blended. oreo tu mcam menggugat imannnn

    ReplyDelete
  8. Wah sedapnya nak jugak merasa ni
    Btw thanks sudi terjah blog kaknoor ya

    ReplyDelete
  9. tak pernah rasa lagi tapi memang nampak sedap!

    ReplyDelete
  10. Waa...Mrs. A pun suka Mocha.
    Sejak bila McD jual ni? Kesian Mrs. A baru tahu ni. Thanks for sharing.

    ReplyDelete
  11. Hurrmmm telan ayaq liuq sis masa baca entry Busyra ni..
    Kebetulan petang ni sis nak keluar bersiar2 tepi pantai so drive thru McD dulu ler jawabnya, hehehe

    ReplyDelete
  12. sedapnya minum masa cuaca panas memang syok

    ReplyDelete
  13. Wah.. Mcm sedap je. Boleh try ni...

    ReplyDelete
  14. Belum cuba lagi,, 1 rm10,,glurpp,,kenyang minum air

    ReplyDelete
  15. the oreo mocha looks more tempting hehehe fae follow sini btw #1356

    salam kenal dari brunei nurfaezahabdullah1712.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. dapnye dikala cuaca panas...tk pernh try sbb mc caffe tk brp byk kawasan sekitar

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved