OFFICIALLY GRADUATED! MAJLIS KONVOKESYEN UITM YANG KE 86 - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Friday, April 21, 2017

OFFICIALLY GRADUATED! MAJLIS KONVOKESYEN UITM YANG KE 86

Assalamualaikum..


Salam jumaat untuk semua readers kesayangan aku! semoga jumaat kali ni adalah jumaat lebih baik dari jumaat lepas.. hari baik ni, aku nak share dengan korang, rasa happy nya aku bila aku dah secara rasminya grad! alhamdulillah.. setelah 2 tahun aku ambil degree dan ni lah masanya aku rasa happy, syok, best, tak terkata.. even masa panggil nama untuk naik ke pentas tu terlalu cepat dan tak sempat nak senyum **harap sangat gambar konvo atas pentas tak buruk!.. haha.. apa yang best sangat adalah bila aku rasa ada orang yang paling aku sayang tengok aku naik pentas! itu satu perasaan yang Ya Allahhh... mak ayah tengok aku ni masa aku naik pentas.. alhamdulillah aku boleh buat dorang tersenyum even tak da la dapat anc kan.. hehe


ni lah best friends aku masa dekat uitm

konvokesyen, officiallygraduated, uitmshahalam, perancangbandarwilayah,

okay busyra! cukup la tu cerita pasal perasaan happy tu.. so sekarang ni berbalik pada aturcara konvo.. banyak sangat yang aku baca di blog-blog blogger lain yang sama macam aku ada konvo pada tarikh tertentu yang rasa tak puas hati dengan konvo kali ni.. ya! pada aku sendiri pun rasa tak best sangat dengan management dorang.. kena naik bas di luar uitm lah, berebut2 semua.. kami sebagai budak2 uitm tak kisah la sangat nak berjalan rebut2 naik bas tu.. tapi cuba bayangkan mak ayah yang dah tak larat tu, nak kena tunggu naik bas masuk ke dalam uitm.. kesian la kan.. harapnya lepas ni konvo uitm jauh lebih baik ye.. nak complain banyak2 pun malas dah nak menaip.. haha

konvokesyen, officiallygraduated, uitmshahalam, perancangbandarwilayah,

sempat lagi time beratur nak masuk dewan pun nak ambil gambar.. haha



ada benda yang sedih yang aku rasa macam undur balik hari konvo ni.. sebabnya gambar dengan parents satu pun tak ada!.. seriously memang tak sempat.. dengan parents aku terpaksa keluar awal dari dewan di sebabkan ada hal sikit.. hmm.. apa boleh buat kan.. hanya gambar dengan kawan2 saja. tapi tak bermakna bila gambar dengan mak ayah tak ada, dorang tak ada di hati akuu! dorang la alasan untuk aku tetap bangun dan terus bersemangat setiap hari!.. cewah berpuitis pulak dahhh.. haha

konvokesyen, officiallygraduated, uitmshahalam, perancangbandarwilayah,

gambar ni di ambil oleh parents aku. hehe. muka tak jelas la dah zoom uols! masa ni parents aku still ada, tapi lepas tu terpaksa keluar dah.. :(


bunga atau coklat? :p


yeayyyy.. alhamdulillahhh.. I'm officially graduated!!


ni bergambar dengan mak masa malam di icity.. hehe. <3


**konvokesyen berlangsung pada 16 April 2017.. tapi baru berkesempatan nak up entri.. haha.. terlambat beberapa hari.. tak pe kan? janji bulan masih sama.. :p

17 comments:

  1. Thniah busyra!🎊🎉🎇🎈

    ReplyDelete
  2. Terserlah muka happy di situ.

    Tahniah! Mrs. A ucapkan.

    ReplyDelete
  3. Tahniah Busyra. Alumni UiTM dah skrg ni. Convo di shah Alam memang mcm tu. Kak ana 2 kali convo di sana. Memang dari dulu sampai skrg sama je chaos dia. Hehe.

    ReplyDelete
  4. Congrats ...
    memori yg akan menjadi ingatan selamanya :)

    ReplyDelete
  5. tahniah dah grade, truskan usaha utk mencapai cita, good luck

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..tahniah busyra...
    akhirnya kan....

    ReplyDelete
  7. Congratulations.. Teringat pulak masa cikla grad 11 thn lepas.. oh sweet moment falkulti eng. UKM. Miss so much...❤❤

    ReplyDelete
  8. Congratssss!!! Waahhh jealousnya dah konvo daahhh... Tak sabar nak konvo jugak bulan depan. Hope everything's fine lah, dah la sesi petang. Well, papepun, congrats again! ♥

    ReplyDelete
  9. Ya Allah sama la kes kita tak ada gambar dgn parents. Dah la mai keluar dewan lambat giler masa 17 April tu. Hahahaha.

    Apapun, we did it!!! Congratulations awek cantik!

    ReplyDelete
  10. Wah dah grad dahh. Congrats dik busyra.. muda sangat busyra nii .. lepas dah fasa ni sekejap kan.. kot ada planning nak sambung master ke

    ReplyDelete
  11. Masih belum terlambat lagi untuk sy ucapkan tahniah 😄 Tahniah Busyra 🎉😄

    ReplyDelete
  12. Tahniah Busyra..kalau konvo Bush 17 mei tu mesti boleh jumpa sebab anak buah konvo haritu kat DATC juga :)

    ReplyDelete
  13. Tahniah:)

    hana pun dulu grad xda gambar family.. sob..sob..

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved