TEMPAHAN PELAN RUMAH DAN KEDAI DARI PELUKIS PELAN HEBAT!

Hai..


entri sebelum ni aku ada update mengenai kelas belajar Autocad dan 3D Max dengan cara mudah! dan untuk entri kali ni aku nak share dengan korang, pelukis pelan hebat yang mampu bantu korang yang tengah serabut, buntu, pening nak fikir siapa yang nak design pelan rumah korang, pelan kedai korang tu.. bagi sesiapa yang ada tanah terbiar, kosong dan tak tau nak buat apa-apa.. dan duit berkepok-kepok, boleh la teruskan membaca entri aku ni.. hehe. tak rugi untuk ambil tahu bab macam ni.. mesti korang macam blur-blur kan, nak cari design yang cantik-cantik, yang unik untuk rumah idaman korang.. so! siapa pelukis pelan yang boleh ikut apa saja citara korang tu? haaa meh sini nak story..


sebelum tu, aku nak story dulu pasal perkhidmatan yang pelukis pelan ni buat, antaranya adalah..

Lukisan pelan 2D rumah dan bangunan (Pelan Lantai, Pelan Bumbung, Pelan Siling, Laluan Saluran Penyaman Udara, pandangan sisi, tangki septik, Laluan Sanitari dan laluan air, susun atur perabot, lukisan elektrik dan lukisan terperinci.


Untuk perhiasan dalaman pula adalah seperti..

Lukisan ubahsuai, lukisan hiasan dalaman dan lukisan gambaran akhir (as building drawing)

Lukisan semula pelan

Set lukisan lengkap untuk mendapatkan kelulusan majlis dan pinjaman

Pandangan 3D perspektif untuk dalaman dan luaran rumah atau bangunan

Lukisan elektrik (cable layout, single line diagram, schematic drawing, electrical diagram)



Contoh pelan lukisan yang dan disiapkan:



semua jenis perkhidmatan yang disediakan adalah berpatutan dan harga boleh dirunding ye.. jangan risau.. untuk pengetahuan korang perkhidmatan ni hanya ditawarkan untuk perumahan dan bangunan komersial saja.. so! macam biasa aku akan sediakan detail di bawah untuk memudahkan korang untuk terus contact!


Whatsapp: 013-2020912

Post a Comment

12 Comments

  1. kak e'in teringin taw macam nie.. teringin gile.. boleh upah mane-mane pelukis pelan untuk rumah sendiri.. tapi yelaaaa tak mampuuuuuuuuuuuuu.. huhu

    ReplyDelete
  2. Teringat dulu time diploma dok lukis pelan guna Autocad ni hahah.

    ReplyDelete
  3. Perghhhhh susah juga ni nak design macamtu. pening kepala lagi ada la haha.

    ReplyDelete
  4. Fuhh orang kayaaa je ada tanah sekarang ni...Hehehe mana tau rezeki ke suatu hari nanti kan, nak gak merasa design rumah sendiri. Buat masa sekarang mampu design dalam game The Sims jelah, ahahaha

    ReplyDelete
  5. Fuh! takde duit kepok kepok tapi tetap nak baca jgk haha. Boleh migrain tengok plan lama lama.haha

    ReplyDelete
  6. adik jaja pandai lukis pelan macam ni. tp agak leceh laa guna autocad tu tp best katanyaa. tgk busyra update ni mcm hmm bestnya dpt design rumah sendiri :)

    ReplyDelete
  7. Kalau duit byk bestnye dapat upah org design.. hurmm mampu tgk jerk la.. sobx3..

    ReplyDelete
  8. Mampu baca n tgok je ni. Huhu.
    Bkn calang2 org leh lukis pelan ni kan.

    ReplyDelete
  9. fuh cantik beb... rumah impian boleh la... tapi nice review.. great job dear!

    ReplyDelete
  10. I mampu tengok je.. hehehe..
    Kemahiran yang ohsem..

    ReplyDelete
  11. Adik sy ada study pasal AutoCad ni 😊 Tapi sebab kami jarang jumpa, jadi xda tanya dia info AutoCad ni

    ReplyDelete
  12. bestnya kalau dapat buat pelan design rumah sendiri

    ReplyDelete